Első BINGA Design pályázat!

A Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség csapata pályázatot hirdet fiatal és ambiciózus grafikusok számára!

Rosszul vagy a Magyar internetet elárasztó, gyomorforgatóan ronda weblapoktól? Nem bírod elviselni, hogy a telefonodon használhatatlan user interface-ekkel találkozol? Szakmai kihívásokat keresel, és még egy új digitális rajztáblára (sőt, esetleg új munkára, vagy gyakornoki helyre) vágysz?
  
HA A FENTIEKRE IGENNEL FELELTÉL, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!
  
MIT KELL TENNED?
A pályázat feladata, egy korrupcióellenes szervezet teljes grafikai arculatának elkészítése: logó, névjegy, honlap nyitóoldal, prezentációs sablon formájában.

Pályázati határidő: 2012. július 13. 12:00.
Logó:
Az arculattal kapcsolatban bátran eresszétek szabadra a fantáziátokat, a minőségi munka mellett a kreativitást is díjazzuk. A stílusra vonatkozóan nincsen semmilyen megkötés, minden szabad az alábbi kommunikációs célok és paraméterek betartásával.

Nagyon rövid specifikáció:
A Korrupcióellenes Intézet célja a korrupció elleni harc. A különböző arculati elemek mind ezt fejezzék ki! Honlapjuk elsődleges célja a figyelemfelhívás, hírek szolgáltatása, a közvélemény megszólítása és lehetőség megteremtése az emberekkel való kapcsolaton keresztül a korrupcióellenes harcra.
  
Névjegy:
Kétoldalas, 9x5 cm méretben készítsd el! Tartalmazza a logót, az intézmény megnevezését, egy munkatárs nevét, pozícióját, email címét, telefonszámát.
  
Honlap:
A megtervezendő honlap kövesse a legújabb internetes trendeket, legyen ergonomikus, UI és UX szempontból minél professzionálisabban kidolgozott.
 
A nyitóoldalon helyezd el a következő elemeket:
 ·         Fő cikk/hír kivonat,
 ·         Kisebb cikkek alatta – ezek közül egy video
 ·         Fórum és komment lehetőség
 ·         Egy reklámbanner
 ·         A menüben öt menüpont: intézmény, programjaink, hírek, fórum, tagoknak
 ·         Bejelentkezés és regisztráció
 ·         Közösségi média gombok, facebook like box
 ·         Hírlevél feliratkozásra felszólító szöveg / feliratkozó mezzo
 ·         Keresés a cikkek között
 ·         Közelgő események
 ·         “Korrupció bejelentést teszek” gomb.
  
Prezentáció sablon:
Az arculat stílusában elkészített prezentációs sablon, formátum megkötése nélkül. Célja, hogy egy-egy prezentáció alkalmával ne csak figyelemfelkeltő legyen, de segítse a világos kommunikációt is. A használni kívánt platform rátok van bízva, lehet hagyományos ppt is, egy ütős háttérrel, de lehet akár animált flash is!
 
BEADÁS
Az elkészült grafikai munkákat egyben kérjük beküldeni, lehetőleg egy zip fájlban csomagolva. A fájlformátumokra nincs konkrét megkötés, bármely általános használatban lévő formátumban elfogadjuk a nevezéseket (jpg, png, pdf, psd, stb.), a lényeg a stílus és a minőség!
 
A beadási határidő: 2012. július 13. 12:00. A nevezéseket az info@binga.hu címre várjuk, az email tárgy mezőjében tüntessétek fel, hogy “design pályázat”!

A beküldési határidő túllépése a pályázaton való részvételre nézve kizáró ok. De! …érdekes portfoliókat a pályázattól függetlenül folyamatosan várunk.
 
 
HOGYAN DÖNTÜNK A PÁLYÁZÓK KÖZÖTT?
 A pályázat elbírálásakor az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:
 -  a design feleljen meg a kor szellemének, legyen modern, a téma által adott kereteken belül
 -  az egyes elemek kivitelezhetőek legyenek a saját felületükön. (a logo nézzen ki jól nyomtatásban is, a webdesign csak valóban lekódolható elemeket tartalmazzon, stb)
 -  általános design elvek használata (színkezelés, tipográfia, térközök, stb), rendezettség.
 -  az elkészített munkák tálalásának, prezentálásának módja.
 A beküldött pályamunkák közül a Binga Kreatív Kommunikációs Ügynökség munkatársaiból álló szakmai zsűri dönt a helyezések kiosztásáról. A Binga fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredményhirdetés nélkül lezárja, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a beérkezett munkák közül egyik sem felel meg az elvárt kritériumoknak.
 
KI PÁLYÁZHAT?
 A pályázaton részt vehet bármely Dél-alföldi régióhoz kötődő* természetes jogi személy.
 Korhatár, nevezési díj nincsen!
 A pályázatunk egyfordulós. A résztvevők a pályázat beküldésével vállalják, hogy a beküldött anyag saját munka, és más védelem alatt álló alkotásokat nem használnak fel hozzá.
 
A NYEREMÉNY:
A győztes nyereménye egy professzionális digitális rajztábla, valamint egy ellenállhatatlan Bingás ajándékcsomag, és természetesen a dicsőség!

A győztes és a kiválasztott résztvevők lehetőséget kapnak gyakornoki programunkon való részvételre, adott esetben akár a megnyílt grafikusi pozícióink betöltésére is.
 
 Jó munkát, jó rajzolást!

 Ha szívesen megismernéd a Binga csapatot, látogass el a Facebook oldalunkra illetve honlapunkra!

 A Binga Csapata
 
 Szeged, 2012. 06. 12.
 
A pályázati kiírás az alábbi linken is elérhető:
binga.hu/palyazat/elso_binga_desing_palyazat.pdf
 
 
 
 * Dél-alföldi régióban élő, tanuló, dolgozó, ingázó. Ha bizonytalan vagy írj és válaszolunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése