A Berlini Biennállé és a Krétakör közös pályázata a magyar nemzeti identitás kérdéskörében

A Krétakör a Berlini Biennálé keretében pályázatot hirdet magyarországi szervezetek és magánszemélyek részére. A pályázaton a nemzeti identitást erősítő programokkal illetve rendezvényekkel lehet indulni. A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

- Vázolja egy kívánatosnak tekintett nemzeti identitás mibenlétét (max. 1500 karakter)
- Írja le a megvalósítani kívánt program koncepcióját (max. 2000 karakter)
- Írja le, hogy a program mennyiben szolgálja az előzőekben ismertetett nemzeti identitás erősítését (max. 1000 karakter)
- Írja le a program megvalósulásának menetét (max. 3000 karakter)

A legjobb pályamunkák megfogalmazói közül 10-et a Krétakör saját költségén kiutaztat a Berlini Biennáléra május elején. (Szervezetek esetében a pályázó 1 főt delegálhat a berlini útra). A kiválasztott pályázók a Biennálé keretében 2 napon keresztül zajló versenyben vesznek részt.

Pályázati határidő: 2012. március 31.

A fődíj:
- 5000 EUR a pályázatában lefektetettek megvalósítására
- a győztes program megvalósításának teljes körű vizuális dokumentációja a Krétakör kivitelezésében
- a program megvalósulását követően egy magyarországi, reprezentatív intézményben történő megjelenés és beszámoló lehetősége a program tapasztalatairól, eredményeiről.

A pályázatokat a palyazat@kretakor.eu címre várjuk elektronikus, illetve a Krétakör Alapítvány, 1093 Budapest, Gönczy Pál utca 2. szám alá postai úton. Érvényesnek azt a pályázatot tekintjük, amely:

- legkésőbb 2012. március 31-én éjfélig beérkezik a megadott címekre.
- megfelel a fenti formai követelményeknek (vagyis választ ad a 4 pontban megfogalmazott kérdésekre)
- egyértelműen kijelöli a pályamű alkotóját, és legalább egy e-mailes és telefonos elérhetőséget is megjelöl a kapcsolattartáshoz

Az első körben kiválogatott pályaművek alkotóit, és a kiválasztásra nem került pályaművek alkotóit is legkésőbb április 8-ig értesítjük a pályázatukban megadott elérhetőségek valamelyikén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése