Mobilan-Bosch konyhabútor tervezői pályázat

1. A pályázat kiírója:
Mobilan Bútor Zrt. és a Bosch Háztartási készülékek magyarországi forgalmazója a BSH Kft!

2. A pályázat tárgya:
A Mobilan Zrt. konyhabútor tervezési pályázatot hirdet belsőépítészeknek, tervezőknek, designereknek, lakberendezőknek.

3. A pályamunka:
Pályázónak egy szabadon választott, de valódi lakás (ház) konyhájának bútorát kell megterveznie, – ha valakinek nincs ilyen élő megbízása,- akkor a Mobilan küld most készülő lakásokról alaprajzokat .
A tervek tetszőleges módon készíthetők, de csak elektronikus formában (kép fájlokként) adhatók be, az alábbi paraméterekkel:
- min. 800 x 600 px-től az arányokat tartva max. 1200 x 900 px
- RGB color
- JPG kiterjesztés
- feltölthető képanyagok összmérete max. 20 Mb
Egy pályázó max. 2 pályamunkát adhat be – jól megkülönböztethető formában.

4. Pályázati szempontok:
A pályázat elkészítése során a tervekhez a Mobilan tervezői segédletben foglalt elemeket kell használni, a konyhai gépek elhelyezését a Bosch specifikációk alapján kell tervezni.
A Tervezői segédlet kérhető a palyazat@mobilan.hu email címen, ill. a Bosch gépspecifikációk a www.bosch-home.com/hu/termékismertető-adatlapok.html linkeken elérhetők!

A pályamunkákat két stílus kategóriában várjuk:
a. Praktikus és hatékony konyha, ahol a fő szempont az elérhető ötletesség
b. Káprázat és design, ahol a fő szempont a különleges, akár furcsa, de nem extrém (és használhatatlan) megoldások használata a konyhában

A leadási határidő: 2012. április 20. 14.00


5. Díjazás:
Miért érdemes részt venni a pályázaton?
A Mobilan Zrt. média megállapodásai alapján a tervek folyamatosan bemutatásra kerülnek a szakmai- és a nagyközönségnek, ezzel jelentős publicitást biztosítva a pályázóknak.

A győztes átveheti az ARANY FOGANTYÚ díjat. Ezen kívül:
1. helyezett: 200 000 Ft
2. helyezett: 150 000 Ft
3. helyezett: 100 000 Ft díjazásban részesül.
+ 50 000 Ft Közönségdíj: A médiaszerződésnek megfelelően a bemutatásra kerülő tervekre a nagyközönség is szavazhat.

A győztes tervező ügyfelének ajándék Bosch sütő, főzőlap, és páraelszívó jár – amennyiben a terven szereplő konyhabútor kivitelezését a Mobilan Bútor Zrt -től rendeli meg.

Ha a győztes pályázó tervét amennyiben azt konkrét ügyfelének tervezte és az megrendelésre kerül akkor azt ügyfele 20% egyedi kedvezménnyel vásárolhatja meg!

6. Mikor? Hol?
A pályázat indul: 2012. március 2. – Konyha Kiállítás, Papp László Sportaréna
Konzultációs lehetőség: 2012. március 21. 10.00 óra helyszín külön értesítés alapján,csak az e-mailen bejelentkezett tervezőknek,

A leadási határidő: 2012. április 20. 14.00 óráig kell beérkezni a pályázatnak a palyazat@mobilan.hu e-mail címre.

Eredményhirdetés: 2012. május 08. ennek helyszínéről később adunk tájékoztatást!

7. Zsűri:
Gianni Annoni – séf, műsorvezető,
Osvárt Judit – újságíró, designer
Marosi Mária – Bosch marketing
Fülöp Judit – Konyha Kiállítás Budapest
Papp Sándor – Mobilan Bútor Zrt
Tóth Zsuzsa – főszerkesztő – Lakáskultúra

8. Közönség díj:
Facebook kampány kíséri a teljes értékelési folyamatot, az ott legaktívabb szavazók ill. megosztókat hetente díjazzuk Bosch kisgépekkel, (1- 1 db botmixer,aprító, kézi robot gép)

9. Támogatók:
Konyha Kiállítás 2012, Lakáskultúra, 4szoba.hu, Bosch,Lugas Konyhák, Königs-Art – Max city, LOSZ,

10. VIP belépőjegy a Konyha kiállítás 2012. szervezőjétől:
A Konyha Kiállítás szervezője a pályázaton részt vevő tervezők részére felajánlott 50 db ingyenes VIP belépőt! A szigorú beléptetési feltételek miatt, belépőjegyet a személyes adatok megadása mellett ( név, lakcím, a belépés során igazolni kell ) a palyazat@mobilan.hu email címen lehet igényelni!
Kiállítási helyszíne, ideje: Papp László Budapest, Sportaréna, 2012. március 2-4.

Felvilágosítás, információ www.mobilan.hu/palyazat oldalon ill. a palyazat@mobilan.hu email címen.
Az “apró betűs” rész:

Adatkezelés
A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt korlátlan felhasználási jogot biztosít a Mobilan Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.
A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, lakcím, személyi igazolvány szám, telefonszám és bankszámlaszám) a Mobilan Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a díj odaítélése és a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 6 hónapig.

A Mobilan Zrt. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.

Felelősségkizárás
A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési vagy utalási késedelemért a Mobilan Zrt. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Mobilan Zrt-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.
A Mobilan Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.
További információ: Mobilan-Bosch konyhabútor tervezői pályázat

 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése