Nagy újrahasznosítás pályázat

Ne dobd ki, használd újra!

Az óceánokban 20 magyarországnyi területen úszkál a szemetünk és ez csak töredéke mindannak, amit évről-évre kidobunk. A kidobott szemétben sok-sok értékes anyag van, amit szelektív gyűjtés után újra lehetne hasznosítani. Te szelektíven gyűjtesz?

Mielőtt a szelektív gyűjtőbe viszed a hulladékokat, van még egy lehetőség, amivel kímélheted a környezeted: használd a fantáziád és hasznosítsd Te magad a látszólag felesleges dolgokat!

Készíts játékot, használati tárgyat vagy közlekedési eszközt a következő szelektíven gyűjthető hulladékokból: papír, üveg, fém, műanyag, kombinált italdoboz, és küldd el nekünk a fotóját!

3 témakörben várjuk az alkotásokról készül képeket:
I. téma: használati eszköz
II. téma: játék
III.téma: közlekedési eszköz

A beérkezett pályaművek között előszűrést végzünk, majd az arra érdemes alkotások készítőit meghívjuk a 2012. május 1-jén, Kecskeméten megrendezésre kerülő, "Nagy Újrahasznosítás" elnevezésű, eredményhirdetéssel egybekötött rendezvényünkre, ahol bemutathatják műveiket.

A fotókat erre az e-mailcímre küldjétek el: trendizold@gmail.com 
2012. április 25. éjfélig.


A beküldött képek közül kategóriánként a két legjobb kerül díjazásra. Az egyik alkotást a zsűri, a másikat a közönség választja ki. A zsűri a Szolidaritás Egyesület és a Humusz Szövetség szakértőiből, valamint fiatalokból áll. A közönség 2012. február 01. és április 25. között szavazhat a facebook.com/trendizold oldalon. A legtöbb szavazatot kapott film készítői értékes ajándékot kapnak.

Eredményhirdetés és nyereményosztás: 2012. május 1-jén, a "A Nagy újrahasznosítás" rendezvényen lesz.

Nyeremények: 120 000 Ft-os ajándékcsomag környezettudatos termékekből
Közönség díj: 50 000Ft -os ajándékcsomag környezettudatos termékekből
(like-ok száma alapján:)
Pályázás feltételei:
- Pályázni az alkotásról készült 2-4 db, jpg formátumú képpel lehet. A kép hosszanti oldala minimum 1024 pixel legyen!
- Pályázók köre: Észak- és Dél alföldi régióban élő (Jász-Nagykun Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs Szatmár-Bereg megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye) 14-24 év közötti fiatalok.
- A pályaműveken kérjük feltüntetni a pályázó/k nevét, életkorát és lakhelyét (város), valamint pályázatonként 1 személy levelezési címét, telefonszámát és/vagy e-mail címét.
- A nyerteseket, e-mailben, és a megadott címen is értesítjük. A nyeremények kiosztása "A Nagy Újrahasznosítás" rendezvényen vagy amennyiben ott nem lehetséges, akkor postai úton történik.
- Résztvevő a pályamű benyújtásával hozzájárul, hogy annak tartalmát a Szolidaritás Egyesület nyilvánosságra hozza.
- A feltöltött képek tartalmáért a Szolidaritás Egyesület nem vállal felelősséget. A résztvevők a pályázati feltételek elfogadásával elismerik, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárultak a mű internetes közléséhez.
- A közerkölcsöt vagy bármely szervezet, vállalkozás érdekeit sértő képek nem vehetnek részt a pályázaton, azok külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.
- A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Szolidaritás Egyesület a pályázattal kapcsolatosan kezelje és a programot támogató kezelő szervnek (NFÜ) ellenőrzés esetén bemutassa.
- A nyerteseket, e-mailben, és a megadott elérhetőségen is értesítjük.
- A határidő után beérkezett alkotások nem vesznek részt a versenyben.
http://trendizold.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése