Hatalmas Húsvéti rajzpályázat 2012

Nincs más dolgod, mint elolvasni meséinket, és a neked leginkább tetsző meséről rajzolni egy képet, s ezt elküldeni nekünk.

Küldheted emailben, az info@petshopstory.hu postafiókunkba, vagy postán : Petshopstory, 2089, Telki, Berkenye köz 6., a lényeg, hogy legkésőbb április 5-ig itt legyen, nálunk. Mi minden értékelhető rajzot feltöltünk Facebook oldalunkra, legkésőbb az érkezésüket követő napon, és kezdheted gyűjteni a szavazatokat.

Szerkesztőbizottságunk kiválasztja a nyertest, őt illeti meg Nyuszó, a legtöbb közönségszavazatot gyűjtőt pedig Puszó. A szavazatokat április 8-án éjfélig gyűjtheted.
A rajzhoz kérünk mellékeld : Neved, életkorod, és annak a mesének a címét, amelyikről rajzoltad.

Beküldési határidő: 2012. április 5.


Főnyeremény: Nyuszó, az édes kislány szalmanyúl. Szerkesztőségünk által kiválasztott a legjobb rajzot beküldőt illeti meg, postán küldjük.

Közönség szavazat alapján megítélt második főnyeremény Puszó, a bátor fiú szalmanyúl, a legtöbb szavazatot, azaz a legtöbb like-ot kapott rajz alkotójának postázzuk.

Különdíj illet meg, mesénként egy meseillusztrátort, aki a számunkra legkedvesebb rajzot küldi el nekünk. A különdíj pedig az, hogy művét közzétesszük weboldalunkon, nevének és életkorának feltüntetésévél. 


Beküldési határidő: 2012 április 5.

Szavazatokat gyűjtheted április 8-án éjfélig.
Eredményhirdetés: 2012 április 9.

Bővebben: http://www.petshopstory.hu/nyeremenyjatek/petshopstory-hatalmas-husveti-rajzpalyazat-2012/


Puszó - Petshopstory: "Hatalmas Húsvéi Rajzpályázat"
Nyuszó - petshopstory "Hatalmas Húsvéti Rajzpályázat 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése