Inspiráló vagy! pályázat

Steiner Kristóf és az Oravecz Nóra blog bemutatja:
Inspiráló vagy! pályázat a KépesVagyok.com támogatásával

Az Oravecz Nóra blog, Steiner Kristóffal, és a KépesVagyok.com csapatával karöltve indít pályázatot a nagy Inspirálók felkutatására. Azokat keressük, akik már bebizonyították: bármire képesek. Mi inspirálunk nap, mint nap, most rajtad a sor: inspirálj egy egész országot! 

Minden nap megkaphatjátok Steiner Kristóf és Oravecz Nóra blogján azt, ami segít továbblépni.  Most megmutathatod, hogy megtanultad-e a leckét. Ez a pályázat rólad szól. Arról, hogy megmutasd, legalább egyszer, de képes voltál rá. Legyen szó mínusz kilókról, új munkahelyről, alkalmazkodásról, beilleszkedésről, egy álom valóra váltásáról, elfogadásról, megszerzett önbizalomról.

Kinek ne lenne egy felejthetetlen storyja az akaratról, arról, hogy hatalmas kitartás, hosszas vizualizálás, és sok-sok könnycsepp árán, de elérte a célját, a vágyát, az álmát – legyen az bármekkora. Ezeket a történeteket várjuk.

Inspirálj egy egész országot, mutasd meg, hogy nincs lehetetlen!

Határidő: 2012. május 1., 24.00

Díjazás:

1. helyezett, azaz a leginspirálóbb Inspiráló:
 - a KépesVagyok.com Instant nő, Deluxe csomagja (fodrásszal, sminkessel, stylisttal, fotózással),
 - Steiner Kristóf Lélekbonbon c. könyve,
 - a történet kiemelt megjelenése a facebook.com/oravecznora oldalon és a KépesVagyok blog oldalán,

2. helyezett:
- Magenta ruha ajándékcsomag,
- Steiner Kristóf Lélekbonbon c. könyve,
- a történet kiemelt megjelenése a facebook.com/oravecznora és a KépesVagyok blog oldalán,

3. helyezett: 
- Steiner Kristóf Lélekbonbon c. könyve,
- a történet kiemelt megjelenés a facebook.com/oravecznora és a KépesVagyok blog oldalán,

A pályaműveket zsűri bírálja el:
Steiner Kristóf - egy igazi inspiráló újságíró, író www.steinerkristof.com
Oravecz Nóra – blogger, http://www.facebook.com/oravecznora
Krémer Kinga – a KépesVagyok.com átalakítás koordinátora www.kepesvagyok.com

A pályázat menete:

Küldd be a pályázat benyújtásának módja szerint a saját történetedet május 1-jéig. A beküldött anyagokat folyamatosan publikáljuk a KépesVagyok blog oldalán. Május 1-jén zárul a pályázat, majd az addig beérkezett történetek közül a legtöbb lájkot kapott 10 pályázatból választja ki a győztes három helyezettet a zsűri.

A pályázat benyújtásának módja:

Maximum 3000 karakterből álló blog bejegyzés elküldése Word dokumentumként az inspiralovagy@gmail.com e-mail címre névvel, telefonszámmal, e-mail- és postai címmel és egy fotóval ellátva.
Tárgy: Inspiráló vagyok!

Határidő: 2012. május 1., 24.00
Eredményhirdetés: május 7.

GY.I.K.:

Ha a leginspirálóbb Inspiráló helyére pályázol, ne felejts el egy teljes alakos képet csatolni az e-mailhez. Egy pályázó egy művel indulhat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. 
A pályázati anyag beküldésével a Pályázó a bejegyzés és fotó publikálásnak jogát átadja a Szervezők számára, akik harmadik személynek nem szolgáltatják ki a beküldött pályaművet és adataikat. A pályázat kiírói a változtatás jogát fenntartják. A pályázatból ki vannak zárva a pályázat szervezői, és azok hozzátartozói. A leginspirálóbb Inspiráló beleegyezik abba, hogy a róla és vele készült fotókat, videókat, interjúkat közzétegyük honlapjainkon.

Nyeremények átvétele:

A nyeremény átadása személyesen történik. A Nyertes saját költségén vállalja a budapesti helyszínre való utazást arra az esetre, ha nyerne. A Nyertesek vállalják, hogy a róluk készült fotókat, videókat a Szervezők felhasználhassák weboldalaikon.

Az első helyezettet illető Átalakító nap Budapesten zajlik. A nyertes saját költségén vállalja a helyszínre való utazást.

A Szervezők:

Támogatóink:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése