JatekShop „Fesd a verdát!” gyermekrajz pályázat

A JatekShop, Magyarország egyik legnagyobb internetes játék webáruháza, játék kis- és nagykereskedése pályázatot hirdet gyerekek számára

Tudod, hogy miről híres Japán? Nem, most nem a sushi-ra és a tévétekre gondolok! Ha azt mondom neked, hogy papír és hajtogatás? Igen, eltaláltad. Az origami!
De van még itt valami, ami a felkelő nap országából származik és ez nem más, mint a csodálatos Datsun 260Z versenyautó, amit Bazsó Gábor, alias Nínó Karotta, Magyarország legismertebb autós műsorvezetője, tesztelője és riportere támasztott fel poraiból.

Pályázati határidő: 2013. május 15.
Pályázat kiírója: JatekShop (White Crystal Kft. 2600 Vác, Zrínyi utca 39. továbbiakban: JatekShop)

Gábor egy nagyon egyedi és szemet gyönyörködtető festést talált ki szeretett autójának, amit Hangyásznak keresztelt el. Mi a JátékShopnál most arra vagyunk kíváncsiak, hogy Te milyen egyedi festéssel tudnád felruházni ezt a vérbeli versenygépet, ezért megcsináltuk neked a papírbol elkészíthető és kifesthető változatát. Ne fogd vissza magadat, engedd szabadjára a fantáziádat és találj ki nekünk egy látványos mintát, amit aztán felrajzolhatsz az általunk készített papírverda sablonra. Ha végeztél az ötleteléssel és elkészítetted a művedet, akkor csak vágd ki az autót és ragaszd össze, hogy három dimenzióban is megnézhesd a végeredményt.
Ha már itt tartunk, akkor ne felejtkezz meg arról, hogy lefényképezd az általad készített papírverdát és elküld nekünk a fotót, mert a műveiteket zsűrizzük, és a legjobbak közül személyesen Bazsó Gábor fogja kiválasztani azokat, akik értékes nyereményekben részesülnek.

Hogy mit kell tenned?

Ha elmúltál már 7 éves, de még nem vagy 14 évesnél idősebb, akkor figyelj:
Mi sem egyszerűbb, csak töltsd le az általunk készített papírverda sablont az oldalunkról, kérd meg aput vagy anyut, hogy nyomtassák ki neked otthon vagy az irodában és színezd ki a neked tetsző módon. Használhatsz festéket, zsírkrétát, színes ceruzákat, matricákat, vagy bármit, amivel szerinted egy ütős versenyfestést tudsz készíteni. A lényeg, hogy kézzel dolgozz és légy nagyon egyedi és kreatív! Ha készen vagy a műveddel, csak vágd körbe az autó sablonját és ragaszd össze, hogy le tudd nekünk fényképezni.

Ha még nem múltál el 6 éves, de te sem akarsz kimaradni az munkából, akkor számodra is van egy remek feladatunk:
A Gábor által épített Datsunt megtalálod az oldalunkon sima, kiszínezős változatban is, hogy Te is kedvedre alkothass. Ezeket a műveket is hasonlóképpen elbíráljuk és te is értékes nyereményeket nyerhetsz.

Pályázatok leadásának határideje: 2013. május 15. szerda 24.00 óra

Korcsoportok:


A „Fesd a verdát” pályázaton három korcsoportban indulhatsz:
7-10 éves korig, illetve 11-14 éves korig töltsd le az általunk készített papírverdát, nyomtasd ki, színezd ki és miután összeraktad, küldj vissza nekünk e-mailben vagy levélben egy fotót az általad készített autóról mellékelve a kitöltött jelentkezési lapot.

Ha még nem múltál el 6 éves, akkor kérd meg anyut, vagy aput, hogy töltsék le és nyomtassák ki neked a színezőt és ha készen vagy, küldjétek el nekünk e-mailben vagy levélben, mellékelve a jelentkezési lapot.




Nyeremények:

7-10 éves korosztályban:

1. helyezett - 40.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
2. helyezett – 25.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
3. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát


11-14 éves korosztályban:

1. helyezett - 40.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
2. helyezett – 25.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát
3. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány, oklevél + 1 Bazsó Gábor által dedikált plakát

Különdíj: Carrera GO Verdák 2 versenypálya


7 éves kor alatti korosztályban:

1. helyezett - 20.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány
2. helyezett – 15.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány
3. helyezett – 10.000.- Ft értékű JatekShop vásárlási utalvány

A teljes pályázati anyagot megtalálod itt: www.jatekshop.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése