Photoforchange in Europe – Fenntartható élet a változó gazdaságban - fotópályázat

Az IEE program keretében megvalósításra kerülő CITY_SEC projekt az intelligens energiagazdálkodás előmozdítását és elterjesztését célozza.

A projekt partnerei fotópályázatot hirdetnek “Photoforchange in Europe – Sustainable living in changing economy (Fenntartható élet a változó gazdaságban)” címmel.
 
A téma az energetikai átalakulás, a gazdaság környezet-barátabbá tételének folyamata („zöldítése”), a helyi ökológiai lábnyom csökkentése.  
A kiválasztott képek egy katalógusban jelennek meg, amelyet a projekt honlapján és más fontosabb energetikai témájú európai honlapon is közzétesznek. Emellett kiállításra is kerülnek Brüsszelben, valamint az összes résztvevő ország Zéró Kibocsátási Napján is.

A pályázatok beérkezési határideje: 2012. március 31. 12.00  (olaszországi idő szerint).


A pályázatokat 2012. Április 1 – 30 között bírálják el.
    
A zsűri a következő tagokból áll:

Mr. Mattias Klum
Mr. Stefano Unterthiner
Mr. Roberto Caccuri

1. díj:     Egy 5 napos utazás a nyertesnek és egy kísérőnek egy európai országba, beleértve az energiahatékonyság és a megújuló energiahasználat területén megvalósult innovatív fejlesztések látogatásának lehetőségét, valamint kerékpáros élmények szerzését, és fotózást.*

2. díj:         Egy 2 napos utazás a nyertesnek és egy kísérőnek Koppenhágába, Európa egyik legzöldebb városába, beleértve a környezetbarát látnivalók megtekintésének lehetőséget és fotózást. *

3. díj:          800 Euro értékű utalvány (objektívre)

A 20 év alatti pályázók közül a legjobb alkotásért ‘Különdíj’ kerül elismerésre.

Díjátadó ünnepség: 2012. június 20., az Eusew 2012 ideje alatt, Brüsszelben

A pályázattal kapcsolatban a fotópályázat hirdetményében találhatóak további információk és szabályok. 

A részvételhez a jelentkezési lap és mellékleteinek angol nyelvű  kitöltése és megküldése szükséges (a formanyomtatvány Word dokumentumként letölthető), melyhez segítségképp a magyar nyelvű fordítás megtalálható a hirdetmény végén.

A fotópályázattal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, forduljon a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. marketing és nemzetközi kapcsolatok csoportjának kollégáihoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mail:                  nemzetkozi@norda.hu
telefonszám:                  +36-46-504-460
cím:                      3525 Miskolc, Széchenyi út 107.


A projekt honlapján www.citysec.eu, illetve a facebookon is nyomon követhetik a fotópályázat részleteit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése