Hogyan látod John Lennont? Karikatúra pályázat

A játék menete
A játék: készíts karikatúrát, a legjobbakat kiállítjuk.
Applikáció segítségével karikatúra rajzolható, melyet képként kiállítunk virtuális galériánkban, illetve a legjobb alkotások a John Lennon kiállítás részeként is kikerülhetnek.

Nyeremények

- 1 páros belépő a Szegedi Szabadtéri Játékok Hegyen-völgyön lakodalom c. darabjának bemutatójára
- 1 páros belépő a Szegedi Szabadtéri Játékok Mária c. előadásának bemutatójára
- 1 páros bérlet a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira.

2012. március 12.- 2012.május 6.


A verseny szervezője a REÖK (Regionális Összművészeti Központ). A játékon, pályázaton történő részvétel a játék szabályzatának elfogadásának minősül. Minden a regisztrációs lapot kitöltő és a verseny feltételeit elfogadó 14. életévét betöltött természetes személy részt vehet a játékon. A játékban nem vehetnek részt a REÖK alkalmazottai és partnerei. A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Továbbá más személyre nem ruházható át. A játékban való részvétel semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

Amennyiben a versennyel kapcsolatban a szabályok megszegésének gyanúja merül fel, vagy bármilyen egyéb visszaélésre kerül sor, ill. vis major esetén a REÖK törölheti ill. felfüggesztheti a verseny menetét. A REÖK döntéseivel kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Játékban résztvevő személy felelős az általa beküldött anyag tartalmáért.

A legtöbb lájkot gyűjtő nyeri a páros bérletet, a 2. legtöbb lájkért páros Mária jegy jár, és a 3. kapja a Hegyen-völgyön lakodalom előadásra szóló jegyeket. A játékos csak a legtöbb lájkot kapó képével vesz részt a játékban.

A játék időtartama

2012. március 12.- 2012.május 6.

Eredményhirdetés

A játék végét követő 8 munkanapon belül.

Értesítés

A játék lezárulását követően. A nyertesek értesítése a verseny végét követő 8 munkanapon belül megtörténik. A nyerteseket e-mailen (legfeljebb 1 alkalommal) és telefonon (legfeljebb 2 alkalommal) értesítjük a játékot követően, valamint a Facebook profil oldalon és/vagy a www.reök.hu oldalon tesszük elérhetővé. Amennyiben sikertelenül zajlik le a kapcsolatfelvétel valamely nyertessel, úgy a nyereményre jogosultságtól elesik, nyereményét a sorrendben következő legtöbb like-ot gyűjtött versenyző személy kapja. A REÖK kizárja a felelősségét, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy megváltozásából adódóan nem értesülnek a nyereményről.
A nyereményeket személyes egyeztetést követően lehet átvenni.

A regisztrált személy által tett nyilatkozatok
Elolvastam és elfogadom a REÖK játékszabályait.
A játékra történő regisztrációmmal hozzájárulok, hogy adataimat a nyereményjáték szervezője megkapja és jelen játék eredményhirdetéséhez, valamint egyéb marketing céljaira felhasználhassa.
Semmilyen törvénysértő módon nem terjesztem a játékot.

Adatvédelem
Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki, valamint a Személyes Adatok Kezeléséről szóló törvényi előírásokat betartjuk.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése