Legyen vagány! - bukósisak design pályázat

"Legyen vagány!" - az autókrosszban kétszeres junior Európa-bajnok Szabó Krisztiánnak mindössze ennyi kérése van a sisakjával kapcsolatban.

Nyílt grafikai pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion Menedzseriroda, amelynek során a fiatal és tehetséges autókrossz-versenyző, Szabó Krisztián bukósisak designjára várnak terveket.


"Szórakoztató lesz azoknak, akik belevágnak a tervezésbe, és szórakoztató lesz számomra is, mert minden pályázatot megnézek, az biztos. Hogy mit várok tőle? Elég, ha jó vagány lesz!" - mondta a Felix Promotion sportmenedzser irodával együttműködő Szabó.

Pályázati határidő: 2012. május 10.
A nemzetközi porondon megszokott, hogy a technikai sport eredményes versenyzőihez ruha és sisak design pályázatok kötődnek. A feladat - egyedisége miatt - nem csupán az autó- és motorsport rajongóknak, hanem tapasztalt grafikusoknak is kihívás lehet, főleg, hogy a nyertes részt vehet a sisakgrafika megvalósulásában, a fényezésben is.

A május 10-ig benyújtott tervek közül a sportoló választja ki a legjobb tízet, azután viszont a rajongókra bízza magát: május 21-ig Szabó Krisztián Facebook oldalán keresztül gyűjthetik a pályázók a lájkokat. A legtöbb szavazatot kapott grafika nem csak megvalósul, hanem alkotója 4 fő részére VIP belépőt kap a 2012-es Európa-bajnokság nyirádi futamára, valamint az XLavina jóvoltából limitált darabszámú "TEAM" ruházatban is részesül. Nem utolsó sorban pedig részt vehet egy élményautózásban Szabó Krisztiánnal.

A pályázati kiírás:
http://www.facebook.com/pages/Szab%C3%B3-Kriszti%C3%A1n/135684176476052

A pályázatok beküldése:
grafika@felixpromotion.hu e-mailcímre, 2012. május 10-én 12 óráig

A pályázat feltételei
A Felix Promotion sportmenedzser irodával együttműködő Szabó Krisztián bukósisakjának tervezésére kiírt pályázat mindenki számára elérhető verseny.

Pályázat folyamata:
- "Lájkold" Szabó Krisztián Facebook rajongói oldalát: http://www.facebook.com/pages/Szab%C3%B3-Kriszti%C3%A1n/135684176476052
- Töltsd le a Bukósisak Pályázat menüpontból a Nevezési űrlapot grafikai állományt, amely tartalmazza a grafikai állományt.
- Készítsd el a grafikai tervet és küldd el e-mailben (.jpg vagy .pdf formátumban) a grafika@felixpromotion.hu e-mailcímre. Kérjük, lehetőség szerint a pályázati anyag elkészítéséhez a megadott sablont használd!
- A beérkezett pályázati anyagokat a Felix Promotion moderálja.
- A moderálást követően a grafikai terv felkerül Szabó Krisztián Facebook rajongói oldalára.
- A pályázati anyagokat 2012. május 10-én 12 óráig fogadjuk.
- A beérkezett tervek közül Szabó Krisztián kiválasztja a 10 legjobb grafikai tervet.
- 2012. május 11-én 12 órától a kiválasztott 10 legjobb grafikai újból versenyben lesz.
- Oszd meg a grafikai tervedet a Facebook-felhasználókkal és gyűjts minél több "lájkot"!
- A pályázat nyertese a legtöbb szavazatot, azaz "lájkot" elért grafikai terv lesz.
- 2012. május 21-én 12 órakor a versenyt lezárjuk.

Pályázati anyag beküldési határideje: 2012. május 10., 12 óra

Szavazatok, azaz "lájkok" gyűjtése: 2012. május 11-én 12 órától 2012. május 21-én 12 óráig

DÍJ:
- A 2012-es Európa-bajnokság nyirádi futamára 4 fő részére VIP belépő
- XLavina jóvoltából limitált darabszámú "TEAM" ruházat
- Szabó Krisztiánnal élményautózás

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése