Zoványi Showtechnika zene készítő pályázat

A Zoványi Showtechnika idén először megrendezi zenekészítő pályázatát.

Amennyiben szereted a zenét és nem csak hallgatod, jelentkezz a
http://www.hangfenybuli.hu oldalon és nevezd be a Te zenédet, hogy megnyerhesd a 100 000 Ft fődíjat, vagy szólj az ismerőseidnek és vidd el a közönségdíjak egyikét. A szakmai zsűri egy átütő, modern, igényes zenét vár, műfaji megkötés nélkül.

pályázati határidő: 2012. május 13.

HOGYAN NEVEZHETSZ?
Látogass el a http://www.hangfenybuli.hu oldalra és tudj meg mindent a pályázatról!
Egy személy egy alkotást nevezhet, tehát jól gondold meg, hogy melyik zenéd legyen az, ami átüti a Zoványi Showtechnika falait is!

SAJÁT ZENE:
A nevezéshez a jelentkezőktől egy saját maguk által létrehozott, szerkesztett, minőségi pályaművet várunk, amiket a nevezéssel együtt lehet feltölteni. További információ: http://www.hangfenybuli.hu
A regisztrációval elismered, hogy saját forrásból való, magad által készített zenét töltesz fel! Ha ennek ellenkezője bebizonyosodik, akkor ennek következménye a pályázatból való kizárás.

VAN-E NEVEZÉSI DÍJ?
Nincs semmiféle nevezési díj, Te adod a zenéd, Mi pedig dobjuk érte a pénznyereményt vagy a terméket, attól függően, hogy a zsűri választottja vagy, vagy a közönségé! Részletek a DÍJAK bekezdésben!

VAN-E KORHATÁR, MŰFAJI MEGKÖTÉS?
Nincsenek műfaji kategóriák, legyen ütős a zenéd, ez a lényeg! A korod sem számít, lehetsz 17 éves DNB imádó, 26-os gitáros, 70 éves techno mester, ha született tehetség vagy, akkor úgyis átjön a zenéd!

MEDDIG NEVEZHETSZ?
2012. május 13-ig. E dátum után nem lehet nevezni.

MI TÖRTÉNIK A NEVEZÉS UTÁN?
A nevezési időszak után kezdődik az "igazi" verseny! A feltöltött zenéket bárki meghallgathatja az online felületen, lájkolhatja azt, ráirányítva ezzel a szakmai zsűri figyelmét az adott zenére! Valamint közvetlen Facebook megosztást lehet generálni a választott zenéről. A nevezési időszak alatt a 3 tagú szakmai zsűri folyamatosan figyeli és értékeli a feltöltött alkotásokat, majd a határidő lejártával kiválasztja azt a szerencsés versenyzőt, aki megnyeri a 100 000 Ft-os fődíjat!

VAN-E KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS?
Igen, van. A közönség a http://www.zovanyi.hu/showtechnika honlapon május 13-ig szavazhat az általa legjobbnak tartott zenére! Hogy miért fontos ez, ha úgyis a zsűri fog dönteni?! Mert van közönségdíjunk is, ami nem más, mint az, hogy 3 megadott, értékes termék közül választhat a nyertes egyet, ami számára a legérdekesebb.
Tehát érdemes aktivizálni az ismerősöket, hogy szavazzanak!

MIKOR LESZ AZ EREDMÉNYHIRDETÉS?
A nyertesek nevét 2012. május 21-én tesszük közzé a hivatalos Facebook oldalunkon, amit itt találsz: http://www.facebook.com/hangfenybuli

DÍJAK:
A SZAKMAI ZSŰRI A LEGJOBBNAK ODAÍTÉL 100 000 FT-OT, MELYET A NYERTES EGYEZTETÉS UTÁN SZEMÉLYESEN VEHET ÁT ÜZLETÜNKBEN (1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14, Lurdy-Ház 1. emelet) ZOVÁNYI ZOLTÁN TULAJDONOSTÓL ÉS EGY TOP KATEGÓRIÁS DJ-TŐL!
Közönségdíj: A http://www.zovanyi.hu/showtechnika oldalon legtöbb lájkot gyűjtő versenyző a következő három termék közül választhat egyet és előzetes egyeztetés után veheti át üzletünkben:
- Omnitronic BX-1550 mélyláda 800W
- Omnitronic DX-2222 hangfal 1000W
- Eurolite Z-100 RGB LED fényeffekt

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése