ÁLOM-BÁKOM - kreatív pályázat

Képzeld el!
Az Armadillo Kreatív Ügynökség és partnerei alkotói pályázatot hirdetnek hátrányos helyzetű és egyéb szociális vagy testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott iskolák, intézmények számára. Rajzoljátok meg álmaitokat, és mi kiszínezzük őket, mert nem szeretnénk, ha elképzeléseitek csendes gondolat-buborékokban ragadnának! Erről szól az: ÁLOM-BÁKOM kreatív pályázat!

A pályázat menete
A pályázaton szeretetszolgálatok, hátrányos helyzetű és egyéb szociális vagy testi fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére létrehozott iskolák, intézmények vehetnek részt. Minden intézmény maximum 3 db képpel nevezhet, ábrázoljon az akár gyermek rajzot, festményt, bármilyen, az intézmény lakóinak álmairól, vágyairól szóló kreatív megvalósítást. A pályázatokat az Armadillo Kreatív Ügynökség Facebook oldalán található „Képzeld el!” microsite-ra kell feltölteni, az adott intézmény megnevezésével. A verseny 2012. április 1. - május 15-e közt zajlik, ebben az időintervallumban lehet az anyagokat feltölteni, illetve szavazni a képekre. Fontos, hogy nem a legtöbb szavazatott kapott alkotás nyer automatikusan, hanem a 10 legtöbb voksot kapott képből, ünnepélyes keretek közt sorsoljuk ki a győztest a pályázat lezárultával. A sorsolás az intézmény és támogatók képviselői jelenlétében történik.


Díjazás
Az ÁLOM-BÁKOM kreatív pályázat nyertese számos, elsősorban olyan, nem materiális nyereménnyel gazdagodik, melyek nagyban hozzájárulnak az adott intézmény körüli figyelem felkeltéséhez, az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtések elősegítéséhez.
Ennek értéke 1 000 000 Ft, melyet igény szerint az Armadillo szolgáltatásaiból állítunk össze:
- Marketing tanácsadás
- Arculattervezés
- Marketing- és reklámkiadványok tervezése
- Website, microsite készítés
- Facebook layout készítése
- + az egyéb partnerek által ajánlott díjak!
A szolgáltatások díja az Armadillo Kreatív Ügynökség mindenkori ÁSZF-jében szereplő árak alapján számolható el. A nyeremény az átadást követő egy éven belül használható fel.

Fontos
A pályázó a kreatív anyag, fotó beküldésével felelősséget vállal, hogy a mű saját alkotás. Érvénytelen az a pályázat, amely nem saját készítésű rajzot, művet tartalmaz. Amennyiben utólag derül ki, úgy a díj visszavonásra kerül. Egy pályázó, intézmény maximum 3 rajzzal, kreatív anyaggal nevezhet. A pályázó a feltöltött anyagok felhasználási jogát az Armadillo Kreatív Ügynökségnek átadja. A pályázati kiírás megváltoztatási jogát fenntartjuk.

Nevezés, kötelező adatok
Az adatokat kérjük pontosan kitölteni, csak így tudjuk garantálni, hogy a nyertessel fel tudjuk venni a kapcsolatot, illetve sorsolást követően le tudjuk ellenőrizni. Az elérhetési adatokat nem hozzuk nyilvánosságra.
- Pályamű, az álom címe:
- Pályázó intézmény neve:
- Pályázó intézmény vezetőjének, képviselőjének a neve:
- Telefonszáma:
- E-mailcíme:

Rajzok, elképzelések
Kreatív anyagokat várunk, melyeket kép formájában fel kell tölteni Facebook oldalunkra. Milyen képeket, pályázatokat? Gyerekeink, intézmény lakói, vezetői által készített rajzok, festményeink, mini építmények, gyurmából készített álmok stb., bármi, amit lehet nézegetni és inspirációt ad, szavazásra - esetleg további segítségre készteti a szavazókat. Tehát olyan kreatív történetről készült képet várunk, ami arról szól, mi az álmotok, mit szeretnétek nagyon, de nagyon.

Kapcsolat
Arany Gábor, Armadillo Kreatív Ügynökség, stratégiai vezető
arany.gabor@armadillo.hu
http://www.facebook.com/armadillo.kreativ.ugynokseg
http://www.armadillo.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése