Párban – a Nógrád Megyei Fotóklub pályázata

Fotópályázatot írunk ki a megyében tevékenykedő amatőr és hivatásos fotográfusok részére a következőkben megfogalmazottak szerint:

1.) A pályázaton digitális fényképezőgéppel készített, illetve filmről vagy diáról digitalizált fotók- kal lehet részt venni a kiírásban meghatározott tematikus feladatok figyelembevételével.

2.) Meghatározott téma: „PÁRBAN”.

3.) A témakör megoldásaként 15 db. fotót lehet a pályázatra benyújtani.

4.) A fotókat bármilyen technikával lehet kezelni (PhotoShop, panoráma, montázs, stb.). Lehetőleg kerülni kell a szokványos megjelenítést, legyen újszerű, friss, a modern kornak megfelelő. A pályázatra 1 évnél nem régebbi fotókat fogadunk el. A fotóklubban pályázaton, illetve kiállításon szereplő fotók nem adhatók be!

Pályázati határidő: 2012. június 21.5.) Az elkészült fotókat cd-n kell leadni jpg. formátumban, 2:3 oldalarányban, minimum 1400×2100 pixel méretben, maximum 1.5 MB. nagyságban.

6.) A pályázatot 3 tagú zsűri bírálja el, melyen a pályázó részt vehet. A díjazást a zsűri zárt körben dönti el.

7.) Díjazás: I-II-III. helyezés, illetve 2 db. különdíj (összesen 5 díj).

8.) A kiállításra elfogadott, illetve díjazott fotók kidolgozásának költségeit a fotóklub átvállalja, a képekből a III. negyedévben kiállítást rendezünk a Salgótarjáni Fotógalériában. A rendezők a beküldött képeket a pályázat propagandájára díjmentesen felhasználhatják.

9.) A pályázatra a cd-vel együtt kitöltött nevezési lapot kell leadni. A pályázó köteles a nevezési lapon nevét, lakcímét, email címét, a kép címét és sorszámát feltüntetni.
(Nevezési lap letölthető: www.fotoklub-nograd.hu/ weblapról)
A cd-re másolt képek megnevezése a következőképpen történik: Pl. Kiss János, Salgótarján, kép sorszáma a nevezési lappal egyezően: KiJSt01.jpg;

10.) Nevezési lapok és cd-k beküldése postán a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület (3100 Salgó-tarján, Fő tér 5.) címére 2012. június 21-ig, illetve személyesen leadhatók a fotóklub június 21-i klubnapján. A pályázók a nevezési lap aláírásával a pályázati feltételeket tudomásul veszik és garantálják, hogy a pályázatra saját, eredeti műveiket küldték be.

11.) Nevezési díj 600 Ft. A Nm-i Fotóklub Egyesület tagjainak és pártoló tagjainak, – amennyiben a tagdíjat 2012-re befizették, nevezési díjat nem kell fizetni.

12.) Zsűrizés 2012. június 28-án 17.30-kor a JAMKK.-ban.

13.) A pályázati kiírás, illetve a nevezési lap a www.fotoklub-nograd.hu weboldalról letölthető.

14.) A pályázaton elért eredmény beszámít a Fotóklub 2012. évi pontszerző versenyébe!
Salgótarján, 2012. március 25.

Homoga József
Fotóklub Egyesület elnöke

forrás: fotopalyazat.info 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése