„HULLADÉKMÁGIA” – Gyermek - és ifjúsági pályázatokat hirdet az FKF Zrt.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 2012. április 18-án - idén is meghirdeti gyermek - és ifjúsági pályázatait, amelyeket a már évek óta népszerű Gyermekrajz-pályázat és a tavaly elsőként meghirdetett Szépírói Pályázat mellett egy új kezdeményezéssel, a Design pályázattal is kibővít.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 2012. április 18-án - idén is meghirdeti gyermek - és ifjúsági pályázatait, amelyeket a már évek óta népszerű Gyermekrajz-pályázat és a tavaly elsőként meghirdetett Szépírói Pályázat mellett egy új kezdeményezéssel, a Design pályázattal is kibővít. A pályázatok témája a Hulladékmágia, a jelentkezők az FKF Zrt. tevékenységi köréhez kapcsolódóan megfogalmazhatják, ők mit varázsolnának a hulladékból - milyen formában hasznosítanák újra a fémet, a műanyagot, a papírt és az üveget. A pályázatok elbírálásában többek között Rófusz Ferenc, Kossuth- és Oscar-díjas rajzfilmrendező, Csukás István, Kossuth-díjas író és Lázár Zsuzsa, a Budai Rajziskola igazgatója, porcelántervező iparművész is részt vesz.

Beküldési határidő: 2012 szeptember 30.

Gyermekrajz- pályázat
Jelentkezz Te is Gyermekrajz- pályázatunkra és rajzold le, hogy Te mit varázsolnál a hulladékból? Milyen formában hasznosítanád újra a fémet, a műanyagot, a papírt és az üveget?
A pályázati feltételeket és a jelentkezési lapot itt megtalálod!

Szépírói pályázat
Jelentkezz Te is Szépírói pályázatunkra és fogalmazd meg, hogy Te vagy egy általad megálmodott Hulladékmágus hogyan és mit varázsolna hulladékból?
A pályázati feltételeket és a jelentkezési lapot itt megtalálod!

Design pályázat
Jelentkezz Te is Design pályázatunkra és mutasd meg,Te mit varázsolnál a hulladékból? Milyen formában hasznosítanád újra a fémet, a műanyagot, a papírt és az üveget? 

A pályázati feltételeket és a jelentkezési lapot itt megtalálod!

bővebben: http://www.fkf.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése