Meridiánok antológia pályázat

Az Allegória Irodalmi Portál és A Tanítvány Láncolat Irodalmi Műhely közös pályázatot hirdet a két portál összefogásával megjelenő Meridiánok című antológiában való szereplésre!

Amit a kötettől várni lehet:
Az összefogásban résztvevő oldalak történetük egyik legemlékezetesebb anyagát igyekeznek összeállítani kiemelt szerzőkkel, válogatott tartalmakkal.A kötetet egy független kiadó fogja gondozni.
Az anyag megjelenik könyvkereskedelmi forgalomban is (többek között Budapesten, az Írók Boltjában), de akár a résztvevő portálokon keresztül, vagy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft-től rendelve és a Bookline oldalán is megvásárolható lesz.

Pályázati határidő: 2013. január 31.

A megjelenés tényéről, a könyv beltartalmának értékeléséről neves folyóiratok, magazinok fognak bemutató cikket közölni.
PÁLYÁZATI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

Ahhoz, hogy az antológiában megjelenhess, nem szükséges egyik portál tagjának sem lenned, de minimum három olyan művet kérünk Tőled az allegoria2011@gmail.com email címre, amelyek szerinted megütik azt a mércét, amellyel bekerülhetsz a kötetbe, s ezek közül egy független szakértőkből álló társaság választja ki azt az egyet (vagy a később meghatározott terjedelmi korlátok között megfelelő színvonal esetén akár többet is!), amelyik a kiadványban szerepelni fog.
Beküldési határidő: 2013. január 31.
Terjedelmi és tartalmi megkötés: maximum három A/5-ös oldal egyes sorközzel, cambria 10-es betűkkel (a pályamunka címe 12-sel) bármilyen műnemben, műfajban – Kivéve a képzőművészeti stúdiumot! –, így akár műfordítással is pályázhattok!
A pályázaton való részvétel ingyenes, de, ha a kötetből kapni szeretnél, az antológiának minden, a kötetbe bekerült pályázó számára van egy olyan költsége, amelyért cserébe egy példányt postán eljuttatunk az általa megadott címre, s ez a következőkből tevődik össze: a zsűri tisztelet díja, szerkesztési díj, tördelési díj, lektorálás, borító tervezés, postaköltség. Ennek együttes összege 3000 Ft. Átutalási cím: 11773384-09838541, OTP Bank: Mocsár Gáborné Fehérvári Judit.
VÁSÁRLÁS UTÁNNYOMÁS KERETÉN BELÜL:

Az első megjelenés után, miután az elsődleges kiadások az utánnyomást nem érintik, az antológia ára részarányosan csökkenni fog. Ez azt jelenti, hogy, ha csupán 150 oldalnyi anyag jelenik meg, akkor maximum 1200-2000 Ft, ha 100 oldalnyi, akkor maximum 800-1500 Ft lesz majd egy könyv postaköltséggel való együttes ára, de az Írók Boltjában ennél is kevesebbe kerül majd.

MEGJELENÉS:

A kötet várható megjelenési ideje: 2012. február vége- március eleje.

1 megjegyzés:

  1. Ne haragudjatok, elírtátok az évet a kötet várható idejénél:
    2012. február vége- március eleje...

    F.Eszter

    VálaszTörlés