Add ki magadból! - vers- és prózapályázat

Döntöttünk!
Akkora volt az érdeklődés a Fiatal Írók Szövetségének (FISZ) alkotói pályázata iránt, hogy meghosszabbítottuk a végső leadási határidőt! A kéziratokat 2012. május 20-ig adhatod postára! Ne feledd! A nyertes pályázó lehetőséget kap arra, hogy a kötete a FISZ-nél megjelenjen!

Kinek szól?
Nem töltötted be még a harmincötöt? Nemcsak szereted, műveled is az irodalmat? Akkor a Fiatal Írók Szövetségének (FISZ) idei alkotói pályázatát pont neked találták ki!

Ki pályázhat? Terjedelem? Műfaj?
- a fenti kritériumoknak megfelelő bármely természetes személy vagy személyek csoportja
- kötetnyi terjedelmű kéziratot várunk - próza esetén minimum 160 000, maximum 400 000, vers esetén minimum 25 000 leütés.
- küldd el bátran a kéziratot, akkor is, ha még nincs köteted. Műfaji megkötés nincs!

A pályázatok postára adásának határideje: 2012. május 20.

Hogyan? Hova?
A pályázati munkákat nyomtatott formában, kizárólag postai úton fogadjuk a FISZ címén: 1397 Budapest, Pf. 546. A pályázatot önéletrajzzal (benne: postacím, emailcím, telefonszám) és a nevezési díj befizetését igazoló csekk vagy tranzakció jóváhagyás másolatával együtt tudjuk csak elfogadni!

Nevezési díj:
3000 Ft/pályázat, melyet postai utalványon vagy banki átutalással a FISZ számlaszámára kell átutalni (Budapest Bank 10102086-33859500-00000007). Átutalásnál a közlemény rovatban a lakcímed mellett tüntesd fel: "nevezési díj".

Eredményhirdetés:
A pályázat végeredményét a FISZ visegrádi alkotótáborában hirdetjük ki! A tábor időpontja: 2012. június 21-23. A legjobb kéziratok szerzői meghívást nyernek az eredményhirdetést követő, komoly szakmai közönség előtt lezajló felolvasóestre, valamint válogatást kapnak a FISZ eddig megjelent könyveiből. Amennyiben megfelelő színvonalú kéziratok érkeznek be, a FISZ a nevezési díjakból befolyt összeget a legjobb helyezést elérő kötetek megjelentetésére kívánja felhasználni.

A beérkező pályaműveket a FISZ sorozatszerkesztői neves irodalmárokkal közösen bírálják el.


A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy - minőségi okokból - egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg, és nem küldenek vissza, kivéve, ha a pályázó felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot mellékel. Amennyiben a pályázó valótlan személyes adatokkal (álnéven pályázni természetesen megengedett), vagy nem saját kézirattal pályázik, az a pályázatból történő azonnali kizárását vonja maga után.


http://fiatalirok.blog.hu

forrás:pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése