Hó alatt a Börzsöny! Fotópályázat

Elsősorban tájképeket, élőhelyeket, természeti jelenségeket, élethelyzeteket bemutató, nagy vagy közepes távolságból készített felvételeket várunk, de értékes fajok esetében közeli vagy makró fotókat is elfogadunk.
A képeket a Diósjenői Erdei Szabadidőpark nyereményjáték oldalára lehet feltölteni 2014. március 15-én 23:59-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 1 fotót küldhet be, a maximális fájlméret 2 MB. 


Figyelem! Csak az első 100 db képet tudjuk elfogadni nevezésnek!


A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. Kérjük a nevezőket, hogy a fotóhoz mellékeljék a készítés időpontját és helyét

A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres orrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni. Szavazás: - a Diósjenői Erdei Szabadidőpark hivatalos facebook oldalának like-olása - utána lehet szavazni a kiválasztott képre A legtöbb like-ot kapott kép a verseny győztese!

Az eredményt az értékelést követő egy héten belül a www.erdeiszabadidopark.hu weblapon tesszük közzé.

- A pályázat fődíja: 2 fő/2 éjszaka a Börzsöny egyik gyöngyszemében, a Wenckheim-házban*A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Diósjenői Erdei Szabadidőpark és az Ipoly Erdő Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat – a szerző nevének megadásával – különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.

Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Börzsöny szépségeinek széleskörű ismertté tételéhez.

*A nyereményt csak hétköznap illetve ünnepnapok kivételével lehetne igénybe venni!

További információ a pályázatról: https://www.facebook.com/ErdeiSzabadidopark/app_469930046405481

További információ a Wenckheim- házról: http://www.erdeikirandulasok.hu/erdei-szallas/wenckheim-haz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése