"Tizenkét hónap" - fotópályázat gyermeknek

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/tizenket-honap-fotopalyazat-gyermeknek.html
Az Art-Bungalow honlap éves fotópályázatot hirdetett gyermekek részére "Tizenkét hónap" címmel, mely első köre: a "Kedvenc állatom" témában véget ért. Köszönjük a kis kedvencekről érkezett fotókat! A honlap által meghirdetett második témakör 2014. január 1-jétől 2014. február 1-jéig: "A tél örömei."
 

A http://www.art-bungalow.com oldalra feltöltött alkotások közül a legjobbak a kezdőoldalunkra kerülnek fel, "A hónap képei" megjelöléssel. A pályázatban részt vehetnek olyan gyermekek, akik szívesen fotóznak és jól sikerült, jó minőségű képeiket örömmel osztják meg másokkal és még nem töltötték be a 16. életévüket.

A honlapra regisztráció után lehet képeket feltölteni és rövid (egy-két napos) jóváhagyási idő után - ha a feltételeknek megfelel az adott kép - láthatóvá válik. A feltöltött képek közül azok kerülnek elfogadásra, melyek minősége jónak mondható (megfelelő és értékelhető képélesség, színvilág, felbontás, fényviszonyok), illetve a megfelelő kategóriába kerültek feltöltésre.
A pályaműveknél a leírásban, vagy a címben kérjük feltüntetni: "Tizenkét hónap" fotópályázat!

A képek elbírálásánál szakmai zsűri dönt, de figyelembe veszi a "Vendégkönyv" bejegyzéseit is a realitások keretein belül. Tehát bátran írjátok meg véleményeteket mások képeiről is a Vendégkönyvünkben! További információ és elérhetőség: admin@art-bungalow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése