A Tehetséged nem csak a tiéd! Steps Ahead program Vol. 2.

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/a-tehetseged-nem-csak-tied-steps-ahead.html
A program, képzést biztosít a fiatal táncosoknak, médiásoknak, zenészeknek és művészeknek, hogy professzionális workshop vezetőkké váljanak. A fő hangsúly az üzleti, marketing és vezetési képességek elsajátításán van, hogy mindenki a lehető legjobban menedzselje magát a munka világában. Fontos része a programnak továbbá a tanítási és önismereti tudás elmélyítése is.

A program célja résztvevők olyan tudással és készségekkel való felruházása, amivel várhatóan sikeresen tudnak kilépni a munkaerő piacra, miközben olyan innovatív technikát mutatnak fel, amivel sikeresen tudják a művészet eszközén keresztül a hátrányos helyzetű fiatalok kreatív, szociális, önismereti készségeinek fejlődését illetve az adott művészeti ágról való ismeretbővítést megtámogatni.
A tevékenység szellemiségét a művészeten keresztül való fejlesztés, a közösségnek való „visszaadás”, és a piacképes tudás vezeti.

A program végső célja a tréning után egy olyan művészeti projekt létrehozása, melyen keresztül a résztvevők képesek más fiatalok tudását és önismeretét, személyiségét fejleszteni.

U-CARE – Urban Culture Against Racism in Europe

Városi kultúra a rasszizmus ellen Európában

A U-CARE – Urban Culture Against Racism in Europe (Városi kultúra a rasszizmus ellen Európában) olyan tehetséges fiatal művészek jelentkezését várja, akik elkötelezettek az esélyegyenlőség, a társadalmi sokszínűség értékei, a rasszizmus és diszkrimináció ellenes kampányok iránt, és hisznek a különböző kultúrák gazdagságában. Ha szeretnéd ezeket a gondolatokat továbbadni, népszerűsíteni; ha szeretnéd megvalósítani saját művészeti projektjeidet ezen értékek mentén; ha szívesen utaznál külföldre hasonló semléletű művész fiatalokkal találkozni és együtt dolgozni; akkor jelentkezz a U-CARE résztvevői közé!

A U-CARE – Urban Culture Against Racism in Europe című projekt 8 ország 11 szervezetének együttműködéséből jött létre, és célja egy rasszizmus és diszkrimináció ellenes szemlélet formálása a városi kultúrán, művészeteken és médián keresztül. Különböző kulturális háttérrel rendelkező fiatalok vesznek részt ezen a továbbképzésen, akik a 2013-as hazai szeminárium és a nemzetközi nyári akadémia után U-CARE Junior Coach-ként folytathatják pályájukat. Mivel a program résztvevői szintén fiatalok, könnyebben tovább tudják adni ezeket az értékeket kortársaiknak, mint az idősebb generációk képviselői. A U-CARE üzenetét workshopokkal, különböző rendezvényekkel népszerűsítik, ezzel megszólítva több ezer európai fiatalt. A projekt végén a U-CARE Junior Coach-ok felkészültek lesznek önálló tevékenységeik fejlesztésére.

2013. júniusától egy olyan képzési folyamatban vesznek részt a kiválasztott fiatal művészek, amelyben megtanulják használni illetve népszerűsíteni a környezetükben található kulturális értékeket. Az általuk, a képzés folyamán fejlesztett művészeti projekteket anyagi támogatás mellett valósíthatják meg.

http://www.rootsnroutes.eu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése