V. Soproni Fotópályázat

A Soproni Fotóklub és a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet minden Sopronban és vonzáskörzetében élő alkotó számára.

A pályázat témája kötetlen, beadható szerzőnként összesen 5 db, bármilyen technikával készült, fekete-fehér, vagy színes fotó.

Leadási határidő: 2011. augusztus 3.

• A képeket kizárólag digitális, JPG formátumban lehet leadni. Minden kép hosszabbik oldala legalább 2S00 pixel legyen! A fájlok elnevezésének egyértelműen tartalmaznia kell az alkotó nevét és a kép címét IS (pl.: vezetéknév_keresztnév_képcím .Jpg).
• A pályázatra 1500 Ft nevezési díjat kell fizetni, amely fedezi a kiállítandó alkotások installálási költségét.
• A képeket CD-n lehet beadni. A CD-re egy szöveges dokumentumban kell leírni a pályázó nevét, lakcímét, e-maii címét, életkorát, valamint a beküldött alkotások címét.
• A CD-t és a nevezési díjat zárt borítékban, a Soproni Fotóklub tagjainak vagy a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központba juttassák el. (9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1., Tel: (99) 517-500 www.prokultura.hu)

A beérkezett képanyagot zsűri értékeli. Az arra érdemeseket kiállításra javasolja, a legjobb fotókat pedig díjazásban részesíti.

Az elfogadott képek kiállításra kerülnek 2011. augusztus 27-28-án, a Széchenyi téren megrendezésre kerülő szabadtéri bemutatón. Ősszel pedig a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban lesznek láthatók. A zsűri döntéséről, és a kiállítások pontos időpontjáról minden pályázót értesítünk.

A CD-ken beküldött pályamunkákat a rendező nem küldi Vissza, azonban a kiállításra kerülő képek nyomtatással a pályázó tulajdonába kerülnek, amit a bemutatók zárása után személyesen vehetnek át a Soproni Fotóklub összejövetelein.

• Beadási határidő: 2011. augusztus 3.

• Nyilvános zsűrizés: 2011. augusztus 11-én 17 órakor a Liszt Ferenc Konferencia és Kúlturális Központban (Itt megtekinthető lesz az összes beküldött kép).

• Értesítés az eredményről: 2011. augusztus 23-ig.

forrás: www.sopronifotoklub.hu


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése