VÁLLALKOZÁSINDÍTÓ PÁLYÁZAT

ValóraVáltók – Életpálya Alapítvány vállalkozásindító programja fiatalok vállalkozási ötleteinek megvalósítására

Beküldési határidő: 2013. május 2.Az Életpálya Alapítvány immár huszadik éve hirdeti meg hagyományos üzletiterv-író versenyét, amelynek célja, hogy segítse a 18-32 éves fiatalokat tudatos és fenntartható vállalkozások alapításában és működtetésében, így támogatva a jövő nemzedékét abban, hogy Magyarországon teremtsenek sikeresen és hosszú távon egzisztenciát.

A versenyre olyan vállalkozó szellemű fiatalok jelentkezését várják, akik szeretnék szakmai ismereteiket bővíteni, tapasztalatot gyűjteni, kapcsolati hálójukat bővíteni, valamint készek megmérettetni üzleti ötletüket egy szakmai zsűri előtt, és akár a valós életben vállalkozva is.

A válogatók alatt a jelentkezők lehetőséget kapnak, hogy szakértők segítségével dolgozzák ki üzleti modelljüket és készítsék el üzleti tervüket. A pályázaton üzleti terv beadásával lehet elindulni. A tíz legígéretesebb ötlet gazdái a döntőbe jutnak, ahol mentorok támogatásával készülhetnek fel a megmérettetésre: befektetők, elismert vállalkozók előtt prezentálhatják az üzleti ötletüket.

A verseny nyertese 500 ezer Forintos pénzdíjat kap, további összesen 3 millió forint értékben nem pénzbeli támogatást, úgynevezett business start csomagot osztanak szét a döntősök között amely tartalmaz többek között irodabérletet, könyvelést, cégalapítást, honlap- és arculatkészítést, tréningeken való részvételt, egyéni mentorációt.

Jelentkezni lehet 2013. május 2-ig az http://www.eletpalya.hu/fiataloknak/verseny oldalon, illetve további információ a http://www.facebook.com/eletpalya.alapitvany található.

Magyarországon ma a pályakezdő fiatalok nehéz helyzetben vannak, hiszen a 2008/2009-es gazdasági válság óta a munkaerőpiac folyamatosan beszűkült. 2012. október-december időszakban a munkanélküliek 32,14%-a a 20-29 éves fiatalokból kerültek ki. Az alapítvány ezen fiatalok számára is szeretné vonzóvá tenni a vállalkozás indítását, hiszen így saját munkahelyüket és bevételi forrásukat teremthetik meg. Ugyancsak célcsoport azon fiatalok, akik itthon nem találnak munkahelyet és szebb jövő reményében elhagyják az országot.

Az Életpálya Alapítvány munkássága során abban segíti a magyar fiatalokat, hogy etikusan és fenntarthatóan működő vállalkozások létrehozásával a magyar társadalom aktív, hasznos tagjai lehessenek. Egy önálló vállalkozás megteremtésével, sikeres működtetésével nem csak álmaik valósulhatnak meg, hanem mások számára is értéket, munkahelyet teremthetnek Magyarországon. Fontos számukra, hogy a vállalkozókat a tudatosságra és fenntarthatóságra is nevelje, hiszen ezek a fiatalok nem csak saját egzisztencájukért, hanem környezetükért, és gazdasági szereplőként, az ország jövőjéért is felelnek.

Az Életpálya Alapítvány 1993 óta segíti azokat a 18-32 éves önmagukat eltartani kívánó fiatalokat, akik tapasztalat nélkül próbálnak meg boldogulni az üzleti életben. A szervezet alapítása két évtizedre nyúlik vissza, amikor is a Shell Hungary Rt. és az Ezredforduló Alapítvány támogatásával a Nagy-Britanniában már jól működő LiveWire koncepciót ültették át a magyar környezetbe. Büszkeséggel tölti el a vezetőséget, hogy támogatói között Károly herceg is megtalálható, és működésük során már több mint 17.000 fiatal számára nyújtottak szakmai segítséget. A Shell Hungary Zrt. büszke arra, hogy alapító tagként már 20 éve a kedvezményezés partnere és a 2013. évi pályázat támogatói között üdvözölheti a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarát és a KPMG-t.További információ:

Adorján Abigél
Well PR
e-mail: a.adorjan@well.hu
telefon: (061) 350 7390/226

1 megjegyzés:

  1. MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .

    VálaszTörlés