Négy évszak a Balatonon - fotópályázat

„Négy évszak a Balatonon” címmel 2012. január 17-től amatőr fotópályázatot indít a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldal.

Célunk: a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

Pályázati feltételek:
A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, melyek témája a négy évszak (tavasz, nyár, ősz, tél) a Balatonon. Ezen belül tájképeket, épületeket, eseményeket, személyeket ábrázoló fotókat egyaránt várunk.A pályázatra csak digitális fotókat fogadunk.

A fotók beküldési határideje: 2012. február 29.


A feltöltés elektronikus úton történik, lejjebb görgetve, ehhez a blogbejegyzéshez fűzhető hozzászólásokban, AZ ÉVSZAK ÉS A KÉP CÍMÉNEK MEGJELÖLÉSÉVEL.

Személyenként és évszakonként (tavasz, nyár, ősz, tél) 10-10 fényképet fogadunk.
A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített.
A pályázatra csak Balatoniwiw tagok pályamunkáit fogadjuk el.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a Balatoniwiw a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé, különös tekintettel a pornográf vagy 18+ tartalmakra.

Díjazás:
A 3-3 legjobb fotót évszakonként, tehát összesen 12 fotót kb. 5000.- Ft értékű balatoni termékekből és szolgáltatásokból összeállított ajándékcsomaggal díjazzuk. Az évszakok 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért.

Fődíj: családi hosszú hétvége, teljesen komfortos saját apartmanban a tihanyi Csátó Vendégházban (3 éjszaka 4 fő részére). (Info: www.csato.hu, Tel: 20/9516-022). A nyereményt 2011. április 30-ig lehet felhasználni, előzetes egyeztetést követően.

Az évszakonként 1-10. helyezést elért pályamunkákat kihirdetjük a www.balatoniwiw.hu oldalon és amennyiben a szerző rendelkezésre bocsátja, nyomtatott formában fotókiállításon is bemutatásra kerülnek, melynek helyszíne és időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

A díjak odaítéléséről a felkért amatőr és szakmai grémium alkotta zsűri dönt. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.

Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Szerzői jogok:
A pályázó elismeri és szavatolja, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, és a feltöltött fotókkal kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői jogi, vagy egyéb jogosultsága, illetve igénye nincsen.
Amennyiben a beküldött fotó eredetisége kétséges, a Balatoniwiw felhívására a pályázónak bizonyítania kell a fotó eredetiségét. A pályázó elismeri, hogy a Balatoniwiwhez beérkezett bármely szerzői jogi igény teljesítéséért helytállni köteles, illetve, hogy a Balatoniwiwet mentesíti bármely ilyen kötelezettség teljesítése alól. A beküldött, illetve feltöltött fotók a szerző kizárólagos tulajdonát képezik. A pályázó hozzájárul, hogy a Balatoniwiw a beküldött munkákat oldalain és fotókiállításon bemutassa, külön térítés és engedély nélkül.

Adatvédelem:
A Balatoniwiw a pályázók adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.
A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért.

A fotók beküldési határideje: 2012. február 29.
Eredményhirdetés: 2012. március 15.

A fotókat a Balatoniwiw oldalán (www.balatoniwiw.hu) lehet feltölteni előzetes regisztrációt, -illetve már tagok esetében bejelentkezést követően-, az ebből a célból létrehozott „Négy évszak a Balatonon fotópályázat 2012”blogbejegyzéshez fűzhető hozzászólásokban. A regisztráció biztosítja, hogy a pályázat lezárását követően a szervezők a nyertesekkel kapcsolatba tudjanak lépni. Kérjük ezért a pályázókat, hogy regisztrációs adatlapjukon pontosan adják meg nevüket, elérhetőségeiket.
A beküldött fotók a pályázat időtartama alatt folyamatosan megtekinthetők a www.balatoniwiw.hu web-oldalon.
Kérjük a tagtársakat, a képekhez hozzászólást itt NE fűzzenek, ez a felszín csak a pályázatra érkező képek feltöltésére szolgál!
Segítség a képek feltöltéséhez:

A feltöltött képek méretét a rendszer optimalizálja, az ablak méretéhez igazítja és rájuk kattintva lehet őket nagyobb méretben megnézni. Ettől függetlenül kérjük, 2-3 megásnál nagyobb képeket ne töltsetek fel, szükség esetén kicsinyítsétek le képszerkesztő programmal a file méretét.
KÉRLEK, ÍRJÁTOK BE A FELTÖLTŐ ABLAKBA, HOGY MELYIK ÉVSZAKBAN KÉSZÜLT A KÉP ÉS ADJATOK A KÉPNEK CÍMET!

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése