Phelwidek fotópályázat

Felhívás fotográfusoknak csoportos kiállításon való részvételre. Mindkettő/Both/Obidve. A szervezők nyitottak mindenféle műfajú fotográfiára illetve videó projektre. Különböző emberek, csoportok, nemzetek, vallások, kultúrák, szubkultúrák együttélését, vagy egymás mellett élését bemutató képeket várnak, függetlenül attól, hogy az békés vagy konfliktusokkal terhelt.
A kiállítás  az Artbázisban lesz először látható Budapesten, 2012 februárjában, majd a Dunaj kulturális központban Pozsonyban, Szlovákiában 2012 márciusában. A kiállítás a későbbiekben más országokban és városokban is látható lesz.
A kiállításon szereplő képeket a kiállítás kurátora Kasza Gáborválasztja ki.
A pályázat kiírói vállalják a kiállításra kerülő képek kivitelezését, ezért a pályázónak – amennyiben kiválasztásra kerülnek a munkái – biztosítania kell a nyomtatáshoz szükséges jó minőségű digitális állományt.
A kiállítás képeinek kivitelezését az LFP center végzi Epson Stylus Pro 9900-as nyomtatóval prémium minőségű Tecco-Photo papírra.
Hogyan lehet pályázni? Pályázni kizárólag online feltöltéssel, a www.phelwidek.com honlapon keresztül lehet. Postai úton semmilyen anyagot nem fogadunk el!
  • 1. lépés: Regisztráció.  A pályázó a regisztrációval  elfogadja  a kiírást és a  jogokat.
  • 2. lépés: A regisztrációt követően a megadott e-mail fiókba elküldjük a  belépési kódot, ami az első belépést követően megváltoztatható.
A pályázati határidő lezártáig a  feltöltött anyagok  bármikor módosíthatóak.  A feltöltő panelen minden információt megtalál a  későbbiekben.
Technikai feltételek:
Dimenziók: A feltölthető képek hoszabb oldala min: 1580px max: 1600px..
Formátum: jpg (sRGB)
A pályázatra 5 képet tölthet fel (sorozat egy képnek számít)
A videóprojekteket a következő címre várjuk: video//at//.com
Pályázni 2011 december 12.-től január 31. (közép-európai idő szerint) 24 óráig lehetséges.
Egyéb információk: Phelwidek Photo egy két éve működő  és kiállítás-sorozat. A Phelwidek kifejezés a magyar Felvidék szó játékos elferdítése, amely Szlovákia magyarok és szlovákok által vegyesen lakott területeit jelenti.
A pályázat kiírói a Felvidéki Magyarok és Barátaik Egyesület, valamint a Gurigongo symposium.
Szerzői jogok: A fotók szerzői jogai az alkotók tulajdonát képezik. A pályázók elfogadják, hogy a pályázatra beküldött alkotásaikat vagy azok részleteit a szervezők szabadon felhasználhatják, a szerző(k) nevének feltüntetésével a Phelwidek Photo promóciójához. A  regisztráló elfogadja, hogy a megadott e-mail címre a későbbiekben információt küldjünk a Phelwidek  Photo-val és más fotó  projektekkel  kapcsolatban.
A pályázati határidőt követően érkezett pályázat érvénytelen. Hiánypótlásra nincs lehetőség. A pályázat benyújtásával a pályázó jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket megértette és sikeres pályázat esetén elfogadja.
A pályázat nyitott a világ bármely országában élő fotográfus számára korhatár nélkül.
Nevezési díj nincs.
Bővebb információ, regisztráció, feltöltéshttp://www.phelwidek.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése