Esszencia Keszthely II.

Esszencia Keszthely II. (ősz, tél) címmel fotópályázatot hirdet a Goldmark Károly Művelődési Központ
A következő témákban várunk fényképeket
– emberek, kultúra, történelem, gasztronómia, épített örökség, hagyományőrzés, természet és egyéb témák. Kikötésünk, hogy a kép egyértelműen kapcsolódjon Keszthelyhez.


Pályázati feltételek:
A pályázaton részt vehet bárki, lakhelytől, kortól és nemtől függetlenül, aki teljesíti a feltételeket, nevezetesen:
* A fotó tárgya: Keszthely (emberek, kultúra, történelem, gasztronómia, épített örökség, hagyományőrzés, természet és egyéb témák)
* Beküldendő:  max. 4 db fekete-fehér vagy színes fotó (ez lehet akár egy 4 képes sorozat is, de 4 képnél többet nem lehet beküldeni) 1 példányos aláírt nevezési lappal.
* Leadás módja: képeket postai visszaküldésre alkalmas csomagolásban, laborban kidolgozva 21×30 cm és digitális formában13x18 cm-es méretben 300dpi minőségben, CD/DVD-n

Leadási határidő: 2012. január 31.

* A képek vastagsága a 2 mm-t ne haladják meg az üvegek közti elhelyezés miatt. A sorozatok megbonthatóak legyenek.
* A fotók képoldalán nem szerepelhet az alkotók neve, névre utaló jelzés és a kép címe. A hátoldalon kérjük feltüntetni a kép címét, a szerző nevét, lakcímét, és telefonszámát.
*A kiállítási anyag a kiállítás megnyitó (Balaton Kongresszusi Központ és Színház, Keszthely) után, másodbemutatókra díjtalanul rendelkezésére áll.
* A kiállításra el nem fogadott képeket személyesen a kiállítás megnyitója után lehet átvenni. * A beküldött és kiállított képek várható visszaküldési ideje a másodbemutatók számától függően:  2013. június.
*Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, nem kerülnek zsűrizésre.

* Leadási határidő: 2012. január 31.
* Leadás helye: Balaton Kongresszusi Központ és Színház közönségszolgálat (8360 Keszthely, Fő tér 3.)
* Leadáskor egy kitöltött űrlap csatolása kötelező (kitölthető helyben vagy az info@balatonszinhaz.hu e-mail címen kérhető).
*A szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Zsűri:
 Baricz Katalin fotóművész, Péczeli Margit képzőművész, Fehér Vilmos fotós, Csengei Ágota igazgató Goldmark Károly Művelődési Központ

Díjazás:
  Az I., II., III. helyezett díjazásban részesül, ezenkívül kiosztásra kerülnek különdíjak, valamint a zsűri által kiválasztott képek kiállításokon vesznek részt.

A fotópályázat szervezője:
 Goldmark Károly Művelődési Központ, (8360 Keszthely, Kossuth L. u. 28.)
További információ: Tel.: 83 515 230, E-mail: info@balatonszinhaz.hu

forrás: fotopalyazat.info

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése