MULTI JOB ISKOLASZÖVETKEZET logo és arculatterv pályázat

Pályázat a MULTI JOB ISKOLASZÖVETKEZET logo és arculati terv elkészítésére! A pályázó feladata a már meglévő logó újragondolása, frissítése, de akár tervezhetsz egy teljesen új kisarculatot is!
Multi Job Iskolaszövetkezet bemutatása: Szövetkezetünk 1995 decemberében alakult egyetemi és főiskolai hallgatók részvételével. Célunk az volt és a mai napig is ezt tartjuk szem előtt, hogy azok az egyetemisták, főiskolások, és középiskolai tanulók, akik szabadidejüket munkával és pénzkereséssel szeretnék eltölteni, lehetőséget kapjanak megélhetésük és fejlődésük biztosítására. Szövetkezetünknek több tízezer tagja van, melyből közel 5000 diáknak tudunk munkalehetőséget biztosítani az ország egész területén, melyhez budapesti és vidéki irodáink, szervezőink nyújtanak segítséget. Tevékenységi köreinket az évek folyamán tapasztalatok útján építettük ki. Célunk az volt, hogy a gazdasági élet minden olyan területét lefedjük, ahol szükség van könnyen mobilizálható munkaerőre. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy partnereink munkáját, akár magasan kvalifikált diákok biztosításával, megkönnyítsük.
A pályázat tárgya: logo és arculati terv + főoldali web design terv
A pályázatok beérkezésének határideje: 2012. január 13.

Elvárások: A logónak tartalmaznia kell: vizuális jelet + tipográfiát „Multi Job” megnevezéssel, színes és monokróm megjelenésben.
A logó legyen alkalmas különféle felületeken való megjelenésre.
A pályázatok értékelése: A grafikai terveket a Multi Job Iskolaszövetkezet vezetősége értékeli. A Multi Job Iskolaszövetkezet szabadon dönthet arról, hogy melyik grafikai tervet valósítja meg.
A pályázat díjazása:
Fődíj: 100.000 Ft
A pályázatok beérkezésének határideje: 2012. január 13.
Letölthető dokumentumok
Pályázati feltételek:  Nevezési díj nincs. Egy pályázó maximum három pályamunkával is nevezhet.
Az elkészült pályaművek jeligések, mellé zárt borítékban, az adott grafikával azonos jeligével minden esetben csatolni kell a pályázó nevét, és elérhetőségét (cím, telefonszám, e-mail), ezek hiányában a pályázat érvénytelen. A borítékra legyen ráírva, hogy „Arculati pályázat”! Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 2. 1. emelet 2 ajtó.
A pályázatot A/4 -es méretben papír alapon kell beküldeni a Multi Job Iskolaszövetkezet – Spuriga Dóra részére, és digitálisan (min. 300 dpi felbontásban jpg, pdf, formátumban, max. 3MB méretben) aspuriga.dora@multijobisz e-mailcímre.
A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre tender, a pályázó köteles a nyereményt visszaszolgáltatni. A pályázó szavatossággal tartozik azért, hogy a benyújtott pályamunka a saját műve, és azon nem áll fenn harmadik személynek olyan szerzői tender vagyoni/felhasználói joga, amely a pályamű a Multi Job Iskolaszövetkezet általi felhasználását korlátozná vagy akadályozná.
Érvényes az a pályázat mely a határidőig a fenti címek valamelyikére megérkezik.
A pályázathoz csatolni szükséges a jelen kiírás mellékletét képező, kitöltött nyilatkozatot.
A nyertes pályázó kötelezi magát, hogy a pályázat eredményhirdetését, illetve az értesítést követő 5 napon belül a teljes pályázati anyagot vektoros formátumban (EPS, CDR) a pályázatot meghirdető birtokába adja. A nyeremény átadása ezt követően lehetséges.
A Multi Job Iskolaszövetkezet a nyertes pályázó díjának átadásával a logó (vagy logó-ötlet) felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, azt szabadon felhasználhatja, illetve a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja.
A benyújtott pályaművek a Multi Job Iskolaszövetkezet tulajdonába kerülnek, azokat az alkotó nevének feltüntetésével a kiíró a későbbiekben felhasználhatja.
A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.
A pályázat anyaga a www.multijobisz.hu weboldalon elérhető.
Eredményhirdetés: A pályázat eredményét január végén a Multi Job Iskolaszövetkezet a honlapján (www.multijobisz.hu) teszi közzé. A pályázat nyertese írásos értesítést kap. A nyeremény átadására várhatóan 2012. február elején kerül sor a Multi Job Iskolaszövetkezet irodájában.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás és információ kérhető a spuriga.dora@multijobisz.hu email címen.
forrás: palyazatok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése