Az én kis városom - filmkészítő pályázat

A Paksi Városi Művelődési Központ filmkészítő pályázatot hirdet Az én kis városom címmel. A pályázatra olyan saját készítésű rövidfilmeket várunk, melyek egy magyar költő versének felhasználásával bemutatják városunk hangulatát vagy készítőinek Pakshoz való viszonyát. A pályázaton a szakértő zsűri elsősorban a téma kreatív képi megfogalmazását és a hozzá kapcsolódó vers hangulatának, mondanivalójának ötletgazdag megjelenítését értékeli.

A téma szabadon értelmezhető, de a filmet Pakson vagy a paksi kistérségben kell leforgatni.

A pályázat benyújtási határideje: 2012. március 20.

A filmben szövegként és feliratként - a film címe és a stáblista kivételével - csak a választott vers, vagy annak részlete/részletei jelenhetnek meg. A filmhez bármilyen zenei anyag és hang felhasználható, a szerzői jogi törvények betartásával.

Technikai feltételek:
Minden filmnél meg kell jelölni a rendezőt és a film végén fel kell tüntetni a teljes stáblistát. Minden rendező csak egy filmmel pályázhat.
A filmek teljes hossza nem haladhatja meg az 5 percet.
Technikai és korosztályi megkötés nincs.
A pályázatra a filmeket DVD-n lehet benyújtani, DVD-videó formátumban.
A beérkezett pályaművek közül szakmai zsűri válogat. Az általuk kiválasztott alkotásokat áprilisban, a költészet napi városi ünnepségen a nagyközönség előtt is levetítjük. A legjobbnak ítélt filmek készítőit értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

A pályaműveket lezárt borítékban várjuk a Paksi Városi Művelődési Központba (7030 Paks, Gagarin u. 2.) 2012. március 20-ig a film címével, valamint a megjelölt rendező nevével, címével, telefonszámával ellátva.

A pályázatról bővebb információt találnak honlapunkon www.paksivmk.hu. További kérdéseit a mozi@paksivmk.hu címen, vagy 75/830-353-as telefonszámon teheti fel Baracskay Zsanettnek.

forrás: sff.hu


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése