Az energiatudatosság körülvesz multimédiás pályázat

Az energiatudatosság körülvesz – indulj Te is az MTVSZ új multimédiás pályázatán! Szerintünk az energiatakarékosság szexi is lehet. Neked mi jut eszedbe róla? Van esetleg egy jó sztorid hozzá? Mutasd meg és pályázz!  A fődíj egy szabadon felhasználható, 100.000 Ft értékű elektronikai utalvány. 
Van egy jó hírünk: már létezik az energiaforrás, ami akár évi 250 000 Ft-tal csökkentheti egy háztartás kiadásait, amivel biztonságosan csökkenthető a szennyezőgáz-kibocsátás, nettó profitot termel és stabilan élénkíti a gazdaságot, százezernyi zöld munkahelyet jelent itthon és csökkenti a fosszilis energiaimport-függőségünket. Mit gondolsz, mi ez? Az energiatakarékosság. Sajnos ma méltatlanul hanyagoljuk, mintha ez csak nagyanyáink korában lett volna hasznos és érdekes. Van egy jó sztorid az energiatakarékosságról? Pályázz! Mutasd meg Te is, hogy az energiatakarékosság innovatív és tudatos!
Jelentkezési határidő: 2012. január 20. éjfélig

Így pályázhatsz: Videóval, plakáttal, képregénnyel vagy zeneszámmal pályázhatsz, amely az energiatakarékosságot (életmódot, hatásait stb.) mutatja be. Az anyag közvetítse az „energiatudatosság körülvesz” üzenetet, kreatív formában.
  • Videó: maximum 2 perces lehet, legyen feltöltve Youtube-ra nagy felbontásban (legalább 720px szélesség), a pályázatban add meg a linket!
  • Plakát: lehetőleg A3-as arányokra optimalizálva, jpg és pdf formátumban.
  • Képregény: a kockák száma tetszőlegesen választható jpg és pdf formátumban.
  • Zeneszám: maximum 3 perces, akár audio fájl, akár klip (nagy felbontásban; legalább 720px szélesség) legyen feltöltve Youtube-ra. A linket kell megadni a pályázatban.
A pályázatot legkésőbb 2012. január 20. éjfélig e-mailen küldd be az eghajlat@mtvsz.hu –ra.
Az e-mail tartalmazza:
  • a kitöltött jelentkezési lapot – benne a választott kategóriát,
  • videó vagy zeneszám beküldése esetén a Youtube linket vagy plakát/képregény esetén a jpg vagy pdf fájlt,
  • egy jelentkező maximum 3, akár különféle kategóriájú pályázattal jelentkezhet, amelyekhez külön jelentkezési lapot kell kitölteni.
Aki a fenti kritériumoknak nem tesz eleget, annak a jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.
Értékelés: a pályázatokat az energiatudatossági üzenet, kreativitás, eredetiség és minőség alapján értékeli az MTVSZ éghajlatvédelmi, környezeti nevelési és kommunikációs szakembereiből álló szakmai zsűrije. A zsűri együtt értékeli a kategóriákat és közös nyerteseket választ. A díjazottak listája január 31-én kerül fel a MTVSZ blogra, a nyerteseket a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen értesítjük.
Díjak: az összetett 1. helyezett Extreme Digital elektronikai ajándékkártyát nyer 100 000 Ft értékben, az összetett 2. helyezett 60 000 Ft-os, a 3. helyezett 40 000 Ft-os Extreme Digital elektronikai ajándékkártyát nyer. Valamennyi helyezett ajándékcsomagban is részesül, amely energiatakarékos életmódot segítő MTVSZ társasjátékot és praktikus kiadványokat tartalmaz.
Közönségdíj: a pályázati anyagok a MTVSZ weboldalára kerülnek fel (www.mtvsz.hu), ahol a látogatók szavazhatnak kedvenceikre 2012. január 23. és január 30. között. A négy kategóriára összevontan egy közönségdíjat ítélünk meg, a legtöbb szavazatot szerző pályázatnak. A közönségdíj 40 000 Ft értékű Extreme Digital elektronikai ajándékkártya. A beérkezett pályaművekre szavazók között multifunkcionális napelemes töltőt sorsolunk ki 17 000 Ft értékben.
A díjnyertes pályázati anyagokat az MTVSZ a honlapján és web2-es felületein megjeleníti, energia kampányaiban a későbbiekben felhasználja és népszerűsíti.
Az MTVSZ blogját és facebook oldalát érdemes lesz végig a pályázat alatt követni, mert praktikus energiatakarékossági tippeket és érdekes energia-híreket olvashatsz rendszeresen.
Feltételek és kikötések
A pályázatban csak saját készítésű művek vehetnek részt. A pályázó engedélyezi, hogy a szervező MTVSZ szabadon használhatja alkotását. A pályázó szabadon használhatja anyaga szerzői jogát, azaz nevezheti, népszerűsítheti, használhatja más versenyeken, fesztiválokon is. Az MTVSZ a beküldött anyagok joghasználatát élvezi bármilyen korlátozás nélkül, amibe beletartozik a felhasználási jog világszerte, a szub-licenszing, bármilyen nyelven való felhasználása, az anyagok megtekintése harmadik fél által a szervező honlapján és egyéb felületein. A pályázó tehát jóváhagyja, hogy a szervező szabadon, ingyenesen és korlátozás nélkül használhatja, vetítheti és népszerűsítheti a pályázati anyagot vagy annak részleteit. A pályázó nem állhat elő követeléssel a szerzői jogokat illetően. A szervező nem használhatja az anyagokat profitszerzés céljából. Publikáláskor az MTVSZ köteles feltüntetni az anyag szerzőjét. A szervező nem tehet jelentős változtatásokat az anyagban a szerző beleegyezése nélkül. A szervező nem vállal felelősséget azokért a művekért, amelyek megsértették a szerzői vagy egyéb jogokat.
Forrás: http://www.mtvsz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése