Pályázat rászoruló gyermek csoportok fényképezésére

A http://www.picurfoto.hu elsősorban gyermekfotózással foglalkozik. Műteremben, ill. óvodákban, rendezvényeken.

Néha találkozom olyan gyermekekkel, akiknek azért nem kérik a szülők a fényképezését, mert anyagilag nem engedheti meg a család, még azt az 1-2000 Ft-os költséget sem, ami egy óvodai fényképezés költsége.

Már régóta gondolkozom azon, hogy saját lehetőségeimen belül, szívesen segítenék arra rászoruló családoknak. Szeretnék olyan ajándékot adni nekik, ami egy különleges élmény és örök emlék maradhatna nekik, és persze nekem is. Ezért elmennék olyan szegényebb környezetben élő csoportokhoz, ahol sajnos nem tudnak erre pénzt áldozni, de mégis örülnének pár szép fényképnek.

Beküldési határidő: 2012. március 01.


A képek kidolgozásához segítséget kaptam a Simba Fotó-tól: http://www.fotoszolgaltatas.hu

Kik pályázhatnak?
Olyan magyarországi gyermek csoportok jelentkezését várom, akik rossz körülmények között élnek, de szeretnének pár szép fényképet.
Gyermekek életkora: 3-7 év
Csoport létszáma: kb.20-30 fő

Formai követelmények:
A pályázatnak tartalmaznia kell a kapcsolattartó nevét, pontos email címét, postai címét.

Tartalmi követelmények:
Kérem egy A4-es oldalon írják meg hol élnek, miért pont az önök csoporját válasszam, hány főből áll a csoport, és bármit, amit még fontosnak tartanak közölni.
Válasszanak a http://www.picurfoto.hu weboldalán található galériából, hogy melyik díszletben szeretnék a fényképek elkészítését.

A http://www.picurfoto.hu saját költségén elutazik a csoporthoz, készít mindenkiről pár fényképet (egyedül vagy akár testvérrel) profi felszereléssel, műtermi körülmények között. A legszebben sikerültek közül fejenként 3db 10x15 cm papíralapú képet küld minden gyermeknek. Ezen kívül készít egy csoportképet, melyet szintén minden gyermek megkaphat. A képek kidolgozását a Simba Fotó (http://www.fotoszolgaltatas.hu) vállalta, teljesen ingyen.

Beküldési határidő: 2012. 03. 01.
Beküldési cím: info@picurfoto.hu
Eredmény hírdetés:
2012. 03. 07. a http://www.picurfoto.hu weboldalon. A pályázókat e-mailben értesítjük.
Fényképezés időpontja:
2012. március, előre egyeztetett időpontban.

forrás: pafi.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése