Játszik a család fotópályázat

A Magyar Társasjátékos Egyesület a társasjátékozás – mint közösségben játszott szórakoztató és személyiségfejlesztő szabadidős tevékenység – népszerűsítésének céljából meghirdeti Játszik a család nevű fotópályázatát.
A pályázatra olyan fotók beküldését várjuk, melyek a családi társasjátékozás örömét mutatják be oly módon, hogy a társasjáték a generációk közti kapocsként és közös időtöltésként jelenik meg.
Beküldési határidő: 2012. január 31.

Egy pályázó maximum 3 fényképpel indulhat. Bízunk benne, hogy a karácsony és az ezt követő időszak alkalmas lesz minél több, témához kapcsolódó fotó készítésére.
A fődíj egy, a nyertes által megnevezett, legfeljebb 10 000 forint értékű társasjáték. A második helyezett egy Pentago társasjátékot, a harmadik helyezett egy Keltis kártyajátékot kap ajándékba.
A pályázatnak közvetve célja a családok közös együttléttel kapcsolatos fotó-anyagának bővítése is.
A beküldött fotók legjobbjait a tarsasjatekos.hu honlapon, a facebook.com/tarsasjatekos címen, valamint a Csörsz utcai vagy a Bálint házi klubunk valamelyik alkalmán és/vagy későbbi rendezvényeinken tervezzük kiállítani/felhasználni.
A képek elbírálását egy háromtagú zsűri végzi, melynek tagjait a Magyar Társasjátékos Egyesület tagsága választja meg. A zsűritagok és közeli hozzátartozóik a pályázaton nem indulhatnak.
A pályázatokat a paly...@tarsasjatekos.hu címre várjuk.
Az elküldött levél tárgyában a pályázat címét (“Játszik a család”) fel kell tüntetni.
Beküldési határidő: 2012. január 31.
Eredményhirdetés: 2012. február 20.
A képekre és nevezésre vonatkozó kikötések:
- A pályázaton kizárólag 14. évüket betöltött természetes személyek indulhatnak.
- A pályázók csak saját maguk által készített képeket nevezhetnek be.
- Egy pályázó maximum 3 képpel indulhat.
- A képek minimális felbontásának legalább 5 megapixelnek (2560 x 1920px) kell lennie.
- Csak azon pályázók nevezése érvényes, akik betartják a beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumokat.
- A zsűritagok és közeli hozzátartozóik nem indulhatnak a pályázaton.
A beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumok:
- A pályázóknak a benevezett képeket elektronikus formában, a paly...@tarsasjatekos.hu címre kell elküldeniük
- A levél tárgyaként a Játszik a család szöveget kell feltüntetni
- A levél szövegében fel kell tüntetni:
-- a kép készítőjének nevét
-- a kép készítőjének születési dátumát,
-- a lakcímet (irányítószám, település, közterület név, házszám feltüntetésével)
-- valamint a készítő által beküldött képek címét, képpel párosítható módon (javasoljuk, hogy a beküldött képek fájlneve a kép címével azonos legyen).
A pályázati anyagok elbírálásában szerepet játszik a kép minősége, valamint, hogy a kép hangulata mennyire illeszkedik a pályázat témájához.
Jogi kikötések:
- A pályázók a képek paly...@tarsasjatekos.hu email címre való elküldésével, valamint nevük, címük és születési adatuk megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy képeiket a Magyar Társasjátékos Egyesület weboldalain felhasználja, időszakosan kiállítsa, vagy rendezvényein/rendezvényivel kapcsolatosan felhasználja.
- A pályázó a képek beküldésével szavatolja, hogy a képeken szereplő bármely tárgy, személy vagy más védjegy, illetve design-elem felhasználási, közlési és nyilvánosságra hozási jogával írásban is rendelkezik, azokkal szemben harmadik személynek semmilyen tulajdonjoga, anyagi vagy nem anyagi jellegű igénye nem áll fenn.
- A pályázó kijelenti, hogy a beküldött képek Magyar Társasjátékos Egyesület által történő bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli.
- A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a nevét a képei szerzőjeként a Magyar Társasjátékos Egyesület feltüntesse.
- A Magyar Társasjátékos Egyesület szavatolja, hogy a pályázó cím, email cím, és születési adatát kizárólag a pályázó értesítésére és azonosítására használja, harmadik fél számára nem adja tovább.
Forrás: SFF Tender

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése