Ide süss, ide rám!

Pályázat különleges képességekkel, adottságokkal, tudással, tehetséggel, attrakcióval rendelkezők számára.
Puchner Birtok, Bikal


 A Puchner Birtok (Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok) különleges képességű, adottságú embereket, látványosságokat, attrakciókat keres.

Leírás:
Olyan embereket, attrakciókat keresünk, akik/amik valamiben kitűnnek a hétköznapi életben megszokottaktól, látványossággal bíró képességgel rendelkeznek, vagy birtokukban van valami, ami élmény számba mehet. Mint például keresünk artistákat, zenészeket, pantomimeseket, nagyszájú lódítókat, mesemondókat, kikiáltókat, törpéket, púposokat, kardnyelőket, tűzzsonglőröket,  illuzionistákat, stb… és még sok minden lehet, ami még csak eszünkbe sem jut.

Helyszín:
A Puchner birtok, egy 7,5 hektáron elterülő középkori hangulatú város, 2010 április elsején nyitotta meg kapuit. A birtok három fő részből épül fel. A Falu rész tóval, patakkal, csárdával, házakkal, második része a fallal és tornyokkal övezett Óváros, és a harmadik a tágas főtérrel egybekötött Lovagi küzdőtér. Ezeken belül megtalálható minden jellegzetes építmény mint például  kézműves műhelyek, pékség, csárda, fogadó, malom. Van két tavunk és egy kis patakunk, két nagy befogadó képességű kültéri színpadunk, a madaras színpad és a lovagi küzdőtér lelátója, valamint egy beltéri színházterem. 2011-ben április és augusztus között a nyitvatartási napjainkon a vendégszám 500 és 1000 fő között mozgott. További információ és képek a www.elmenybirtok.hu internetes oldalon és az aláírásban található további internetes elérhetőségeken.

A jelentkezés folyamatos.


A munka:
Nyitvatartási napjaink szezonban heti három alkalommal vannak, kedd, csütörtök és szombati napokon. Egy nyitvatartási nap szezonban 11.00 órától 18.00 óráig tart. Ez idő alatt kell a hozzánk érkező vendégeknek megmutatni, ki mit tud.

Feltételek:
  • Álljon el a lélegzetünk!
  • Nagyon fontos a jó érzésű, vidám, csapatmunkára alkalmas emberi hozzáállás!
  • Megkönnyíti a választásunkat, ha a jelentkezésed mellé videó vagy hangfelvételt is tudsz csatolni.
  • Honorárium megegyezés szerint.
Munkaidő:
Az igényeinkhez igazodva 2012. március 1. és 2012 szeptember 30. között, adott napokra, vagy teljes időszakra kínálunk megmutatkozási lehetőséget.
Jelentkezés:
A jelentkezéseket mostantól folyamatosan várjuk, ám az idei munkát azokkal tudjuk elkezdeni, akik időben beadják a jelentkezésüket. Ennek a jelentkezésnek nincs határideje, a jelentkezőket folyamatosan fogjuk keresni az igényeinknek megfelelően.
Jelentkezéshez csatolva kérünk önéletrajzot, fényképeket, motivációs levelet, videó vagy hangfelvételt. A motivációs levélben írj magadról, gondolataidat a fent leírtakról, elképzelésidről a saját stílusodban, nem kell megfelelni semmilyen sablon felfogásnak. A jelentkezést a kiraly.robert@elmenybirtok.hu e-mail címre, vagy a lenti levelezési címre kérjük küldeni. Az e-mail tárgya „Jelentkezés – Ide süss, ide rám!” legyen, és ugyan ezt kérjük feltüntetni a borítékon is. Az esetleges videó vagy hang anyagot is a lenti címre kérjük, mellékelve a fent leírtakat.

Jelentkezési határidő:
Nincs. A jelentkezéseket folyamatosan várjuk.
Pályázatainkról folyamatos tájékoztatás a „Puchner Birtok pályázatok” facebook oldalon található:
facebook.com/PuchnerBirtokPalyazatok
A pályázati kiírás letölthető ide kattintva.

Jelentkezés és információ:
Király Róbert
e-mail: kiraly.robert@elmenybirtok.hu
telefon: +36 30 230 4553

Folyamatos információ: facebook.com/PuchnerBirtokPalyazatok
Puchner Birtok, Bikal
7346 Bikal, Rákóczi u. 22.
Tel.: 06 72 459 546
Fax: 06 72 459 549
Web: www.elmenybirtok.hu,
www.puchner.hu
facebook.com/elmenybirtok
facebook.com/puchnerbirtok
GPS: 46.3318, 18.2852

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése