Kivételesen ügyesen szerepelnek a magyar gyermekek a környezetvédelmi rajzpályázaton

A magyar lányok kivételesen szépek, okosak, és most már statisztikailag igazolt, hogy az átlagnál jóval kreatívabbak és ügyesebbek is! Kérlek, fogadd szeretettel a Bayer Hungária sajtóközleményét, a 20. Bayer-UNEP Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzpályázatról, amelyre idén világszinten összesen 606.996 pályázat érkezett 99 országból.

Csak Európából 36 országból összesen 8.000 rajzot küldtek be az „Élet az erdőkben” témára 2011-ben. A tavalyi regionális nyertes Gáll Hanna ismét bekerült a legjobbak közé, idén regionális 2. és globális (606.996 alkotásból kiválasztott) 3. helyezettként! Ezen kívül még egy magyar pályázatra lehetünk büszkék: Melegh Anna a regionális versenyen 6. helyezést ért el!

Erről, a legjobb képekből most nyílt, január 13-áig tartó, ingyenesen látogatható kiállításról, valamint a „Természetbarát közösségek” témában kiírt 21. Bayer-UNEP Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzpályázatról itt: http://alkotoipalyazatok.blogspot.com/2012/01/termeszetbarat-kozossegek-21-bayer-unep.html találtok bővebb információt.


A kiemelkedően szereplő magyar lányok bemutatkozó filmje, összefoglaló:




Az idei nevezéshez Házi Andrea tervezőgrafikus a gyermekek felkészítéséről:




És hogy, hogyan pályázzunk helyesen:



A lányok – előzetes egyeztetés alapján – örömmel állnak rendelkezésre egyéni interjúkhoz is, s szükség esetén természetesen nagyobb felbontású fényképekkel is tudunk szolgálni. Megjelenés esetén kérlek, segítsétek annyiban adminisztrációs munkámat, hogy visszajeleztek! 














Kapcsolat:
Rózsár Lilian
Senior PR Manager
Republic Group
1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 4.
+36 (30)9105705
www.hellorepublic.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése