Divattervezés a ruhákon túl

Csak februárban zárul az újságírói és blogger pályázat!

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® meghosszabbítja tavaly elindított pályázatát, így a dizájn és az innovatív megoldások iránt érdeklődő újságíróknak és bloggereknek még több mint egy hónapjuk van rá, hogy megnyerhessék álmaik kávéfőzőjét. A Divattervezés a ruhákon túl versenyre február 17-ig lehet jelentkezni.

A Divattervezés a ruhákon túl újságírói és blogger pályázatra olyan riportok, cikkek és blogposztok beérkezését várják, melyek azt mutatják be, hogyan vált a dizájn a mindennapjaink részévé, és milyen használati tárgyak segítségével szivárgott be háztartásunkba. Pályázni a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kifejezetten a verseny számára kialakított weboldalán keresztül lehet, ahol a verseny részletei mellett számos háttéranyag és fotó is rendelkezésre áll a munka elkezdéséhez. Az írások beérkezési határideje mindkét kategóriában – tehát az újságírók és a bloggerek számára is – február 17. A három legjobb cikk és a legjobb blogposzt szerzőjét a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekció egy-egy darabjával és hozzátartozó kapszulakészletekkel díjazzák. A szerencsés nyerteseket, akik hamarosan ezekkel a vidám kávéfőzőkkel készíthetik el reggeli kávéjukat többek között Tóth Bori divattervező, és az urban-eve blogot író Farkas Lívia választja ki.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzők amellett, hogy ínycsiklandozó, minőségi alapanyagokból készült kávét varázsolnak a csészénkbe, a konyha stílusos kiegészítői ötvözve az innovációt és a dizájnt. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® fejlesztői a minőség szem előtt tartása mellett arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy a megalkotott kávéfőző ne csak egy legyen a konyha többi gépe közül. A szakemberek munkáját olyan rangos eseményeken is elismerték, mint a németországi Red Dot Design Awards, ahol a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo részesült kitüntetésben. A legjobb pályaművekért járó NESCAFÉ® Dolce Gusto® Agatha Ruiz de la Prada kollekció darabjait pedig nem más, mint az ikonikus spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada álmodta meg.

További információk: www.dolce-gusto.hu/prada

A NESCAFÉ® Dolce Gusto®-ról
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® az egyetlen olyan, egy csészés kávéfőző gép, amely a professzionális gépek 15 báros nyomásával működik. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® a tejes kávékülönlegességek, így a tökéletes kávé és a garantált tejhab szakértője. A készülék bármely kávéitalt kevesebb, mint egy perc alatt készíti el.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® íz választékából a család minden tagja megtalálja a kedvére valót. Édesanya kedvenc, forró, tökéletes tejhabbal fedett cappucinója pillanatok alatt elkészül, és indulhat is a délutáni anya-lánya beszélgetés. Komoly, férfias témák legjobb kísérője a karakteres Espresso Intenso, téli estéken egy forró csoki mellett összebújni felejthetetlen élmény, a legkisebbek pedig úgy ihatják a Nesquik kakaót, ahogy a legjobban szeretik, jéghidegen, vagy forrón akár.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® és a környezetvédelem
A 2006-os bemutatkozás óta a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kifejlesztette a második generációs gépeit. Ezek – az első generációs gépekhez képest - 32 %-kal kevesebb CO2 kibocsátást, 41 %-kal kevesebb fosszilis energia és 25 %-kal kevesebb vízfelhasználást idéznek elő, ha a gyártástól a felhasználásig terjedő időszakot vesszük figyelembe. A Magyarországon is kapható, új generációs gépek használaton kívül 20 perc után automatikusan „standby” üzemmódba kapcsolnak és könnyített vízforraló blokkal rendelkeznek. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzők új generációjának minden tagja elnyerte az A-energiaosztályú besorolást.
További információ:

www.dolce-gusto.hu
http://www.facebook.com/NESCAFEdolcegustoHungary

Kapcsolat:
Szalkai Eszter – Próbakő Kommunikáció – szalkai@probako.hu - +3620/2993138
Sípos T. Kinga – Nestlé - NESCAFÉ Dolce Gusto - kinga.sipos@hu.nestle.com - +3630/8530792

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése