Újságcikk, fotó és filmpályázat Afrikáról

Az alapításának ötödik évfordulóját ünneplő Afrikai - Magyar Egyesület pályázatot hirdet afrikai témájú cikkek, fotók és filmek készítésére. A pályázatra 18. életévüket betöltött magánszemélyek jelentkezhetek. Az egyetlen tartalmi elvárás az, hogy a pályaművekben Afrikával foglalkozó témát kell feldolgozni. A kiíró olyan pályaműveket vár, amelyeket korábban még nem közöltek sem a magyarországi, sem a nemzetközi sajtóban, illetve egyéb kiadványokban, műsorokban. Egy jelentkező kategóriánként egy pályázatot nyújthat be.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. november 15. 

- Az újságcikk kategóriában a kiíró 1500 karakterben határozza meg a minimális, 15 000-ben a maximális terjedelmet.
- A fotó kategóriában legalább 1, legfeljebb 10 képpel lehet pályázni.
- A film kategóriában a benyújtott alkotások minimális hossza 1 perc, a maximum 30 perc.

A kiíró mindhárom kategóriában 50 000 forint pénzdíjjal jutalmazza a győztest. A pályázat fődíjasa pedig lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen és beszámoljon az Afrikai - Magyar Egyesület soron következő afrikai orvosi missziójának munkájáról. A pénzdíjakat és az utazás költségeit az Egyesület támogatója, az Afrika Holding állja.

A pályaműveket digitalizált formában kell benyújtani, munkanapokon személyesen vagy postai küldeményben az Afrikai - Magyar Egyesület székházában.
Címünk: Afrikai - Magyar Egyesület, 1132 Budapest, Visegrádi utca 9.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. november 15.

Aki a pályázatra postai úton kíván jelentkezni, a borítékra írja rá, hogy „Afrika- pályázat”. Valamennyi jelentkezőtől kérjük, hogy nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét adja meg a pályázati anyag mellékletében.

A beérkezett pályázatokat az Afrikai - Magyar Egyesület által felkért zsűri véleményezi. A győzteseket az általuk korábban megadott elérhetőségeken értesítjük a díjátadó ünnepség helyszínéről és időpontjáról. A díjátadót decemberben tervezzük megtartani.
A pályázat kiírója a beérkezett anyagokat nem küldi vissza és nem őrzi meg. A pályázók a jelentkezési feltételek elfogadásával tudomásul veszik, hogy az Afrikai - Magyar Egyesület a cikkeket, fotókat, filmeket korlátozás nélkül felhasználhatja. A győztes munkát valamint a legsikerültebbnek ítélt alkotásokat az AfriPORT hírportál is közzéteszi.

http://www.afriport.hu






.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése