IV. Fotomarathon

A FotoMarathon egy speciális fotósverseny, ahol a rajt időpontjában megadott témákat kell a résztvevőknek határidőn belül lencsevégre kapni. A verseny célja kettős: egyrészt lakókörnyezetünk rejtett szépségeinek, a benne élő emberek mindennapjainak felfedezése, különleges pillanatainak megörökítése, másrészt egy egész napos kellemes időtöltés sétálgatással, fotózással, majd az elkészített képek versenyeztetésével. Az eddigi tapasztalatok alapján a FotoMarathonon alkalmanként kb. 400-600 lelkes amatőr és professzionális fotós vesz részt.

Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 15.


A feladat

A versenyzőknek a helyszínen a rajtnál készhez kapott, vagy vidékieknek, külföldieknek az interneten a rajt pillanatában közzétett témákat kell adott sorrendben, adott határidőn belül saját digitális fényképezőgépükkel lefotózniuk. Idén 24 téma és 12 óra (délelőtt és este 10 között) áll rendelkezésre a kihívás teljesítésére, majd a képeket vagy a budapesti helyszínen este 11-ig, vagy másnap délelőtt 10-ig az interneten keresztül a FotoMarathon honlapjára feltöltve lehet beküldeni.

A fotókat a témalista szerint meghatározott sorrendben kell elkészíteni és egy témáról csak egy felvétel készülhet. A témák csupán címeket takarnak, az viszont már egyedi kreativitás kérdése, hogy ezt ki, hol és hogyan örökíti meg.

A versenyre 3 korcsoportban lehet nevezni:
gyermek (6-14 év),
ifjúsági (15-24 év)
és felnőtt (25 évtől)
korosztályban.

A gyermek kategóriában 12 témát kell 8 óra alatt a versenyzőknek lefotózni.

Zsűrizés

Az elkészült pályaműveket szakmai zsűri értékeli a futamot követő hetekben. A zsűri profi és amatőr fotósokból, vizuális művészekből és a szponzorok képviselőiből áll.Az egyes kategóriák győztesei értékes ajándékokat nyerhetnek, a legjobb alkotásokból pedig 2011. őszén fotókiállítás nyílik a központi rendezvénynek helyet adó Allee Bevásárlóközpontban.

Bővebb információ és jelentkezés 2011. július 15 -től a http://www.fotomarathon.hu oldalon.

Indulási helyszín:
Allee Bevásárlóközpont Váli utcai bejárata előtti park
(Budapest, XI. ker., Október huszonharmadika utca 8-10.)
Időpont: 2011. szeptember 17. szombat (indulási regisztráció 8:00-tól, rajt 10:00-kor)
Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 15.

Egyéb információk a Soltész Reklám Kft telefonszámán 06 1 453 1040.

Regisztráljon most!
www.fotomarathon.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése