Pályázat kisjátékfilmre

A keresztény szellemiségű közéleti portál, a www.mindennapi.hu, illetve testvéroldala, a www.film.mindennapi.hu elkezdi filmprodukciós tevékenységét. Ennek egyik első lépéseként tematikus kisjátékfilm pályázatot hirdet.

A téma egy evangéliumi idézet.
„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!" (János evangéliuma 8:7)

Beadási határidő: 2011. szeptember 15. 


A keresztény szellemiségű közéleti portál, a www.mindennapi.hu, illetve testvéroldala, a www.film.mindennapi.hu elkezdi filmprodukciós tevékenységét.


Ennek egyik első lépéseként tematikus kisjátékfilm pályázatot hirdet.
A téma egy evangéliumi idézet.
„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!" (János evangéliuma 8:7)


A János evangéliuma 8. fejezetének szellemiségében, témakörében elsősorban mai vagy a közelmúltban játszódó, a magyar kultúrához köthető történeteket várunk, melyek egyetemes üzenetükkel az evangéliumi szakasz üzenetéhez kapcsolódnak. Nem evangéliumi adaptációt várunk, hanem olyan történeteket, melyeket ez az evangéliumi rész, ez az idézet inspirál. Az alkotóktól nem várunk el vallási, hitbeli elköteleződést. Antitézisek is megfogalmazhatóak. Csak kreatív, egyedi megoldásokat várunk.

Pályázni max. egyoldalas szinopszissal lehet.

Pályázathoz az pályázó rövid önéletrajzát, amennyiben van, filmográfiáját is kérjük csatolni. A pályázat nyertesével a mindennapi.hu szerződést köt, forgatókönyv megírására 100 ezer forintos honorárium fejében. A nyertes szerző forgatókönyvét megvalósíthatja a mindennapi.hu támogatásával. A film gyártója és forgalmazója a mindennapi.hu.

Amennyiben nem találjuk megfelelő minőségűnek a beérkezett pályaműveket, fenntartjuk a jogot, hogy ne hirdessünk nyertest.

Beadási határidő: 2011. szeptember 15.

A pályázatokat elektronikus úton az info@mindennapi.hu-ra várjuk.
További információt a pályázatról info@mindennapi.hu kérhető.

A pályázat kiírója az Élő Szó az Igazságos Társadalomért Alapítvány, a www.mindennapi.hu üzemeltetője..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése