VI. Háromszéki Ifjúsági Fotó- és Rövidfilm verseny

Fotózz! Filmezz! Tervezz! VI. Háromszéki Ifjúsági Fotó- és Rövidfilm verseny. Székelyföldön jársz és új élményekkel gazdagodtál? Te másképp látod, és ezt másoknak is megmutatnád? Akkor itt az idő, hogy eszközöket ragadj és beindítsd az alkotói fantáziád! Idén a Székelyföld hangulatai témára várunk fotókat, rövidfilmeket és számítógépes grafikákat.

Az immár hatodik kiadásával jelentkező versenyünk idén újabb lehetőségeket kínál magyar fiatalok számára, hogy összemérhessék tehetségüket, tudásukat és kreativitásukat masokéval. Ebben az évben már három kategóriában lehet nevezni:


Leadási határidő: 2011. szeptember 1-én 18:00 óráig

A fotó kategóriában olyan képeket várunk, amelyek kiragadnak egy-egy pillanatot Székelyföldünk mindennapjaiból. Minden versenyző 4 fotót kell beküldjön. Ebből 3 különálló kép, és egy 3 képből álló összevágott fotósorozat.

Várunk továbbá rövidfilmeket is az adott témára, műfaji megkötés nélkül (lehet akár dokumentumfilm, animáció, stop-motion video, stb). Ennek hosszúsága 2-4 perc kell legyen.

Vannak dolgok, amiket nem lehet egy fotóban vagy videóban közvetíteni, de mégis bennünk élnek. Éppen ezért idén a fotósok és a filmesek mellett a grafikus fiatalok jelentkezését is várjuk. Ide egy digitális/digitalizált rajzzal lehet nevezni.

A pályamunkákat és a jelentkezési lapot szeptember 1-én 18:00 óráig kell elküldeni a fotoverseny@yahoo.com címre, csatolva vagy internetes fájlmegosztón keresztül. A versenyzők sikeres jelentkezés esetén visszajelzést kapnak.

A legjobb pályamunkákat egy kiállításmegnyitó keretében jutalmazzuk. Ugyanitt kiértékelőre és vetítésre is sor kerül. A kiállításon való részvétel mellett a főbb jutalmak:

Fotó: I. hely 200 RON, II. hely 150 RON, III. hely 100 RON.
Film: 200 RON és különdíjak.
Grafika: szintén 200 RON és különdíjak.

Részletes információkért olvasd a pályázati feltételeket a www.emihirek.ro oldalon!


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése