Pályázat kedvezményes honlapoptimalizálási tanfolyamra

Sok tízezer forintot kér honlapszerkesztője azért, hogy a titkos recept szerint optimalizálja a honlapot? Fogalma sincs, hogy a drágán elkészült honlapját miként lehet minél hamarabb megismertetni a célközönséggel? Szeretné visszakapni részben, vagy egészben a honlap készítésének és fenntartásának árát, sőt még ennél is többet szeretne keresne honlapjával? Mi ebben szeretnénk segíteni!


A kedvezményes árra 2011. augusztus 15-ig lehet jelentkezni


Sokat töprengtünk, hogy milyen címet adjunk a tanfolyamnak. Manapság sok vállalkozás hirdet keresőoptimalizálást, ez a tanfolyam szándékaink szerint ennél többet kínál, többet annál, hogy egy honlap jól szerepeljen a keresőkben. Kinek kínáljuk? Olyanoknak, akik most készíttetik el honlapjukat, nekik azért, hogy tudják mit kérjenek a szakembertől, és kezdő honlapszerkesztőknek, hogy tudják, milyen eszközök kellenek ahhoz, hogy az elkészült honlap jó forgalmat produkáljon és elérjék vele a kívánt célt.

A tanfolyam két jól elhatárolható részből (és hat leckéből) áll. Foglalkozunk először azokkal a technikai kérdésekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy honlap jól szerepeljen a keresőkben. Három nagy keresőre (Google, Yahoo és Bing) figyelünk. A másik fontos rész arról szól, hogy egy elkészült honlapot milyen eszközökkel lehet viszonylag rövid időn belül megismertetni. És természetesen foglalkozunk azzal is, hogy miként lehet pénzt keresni egy honlappal.

Szeretnénk kedveskedni az első 100 jelentkezőnek. Ők, ha a tanfolyam elindulásáig jelentkeznek és átutalják a tanfolyami díjat, 3900 forintért már hozzáférhetnek a tanfolyam anyagához. A kedvezményes árra 2011. augusztus 15-ig lehet jelentkezni. Annyi a teendő, hogy on-line ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot. (http://tabooola.hu/urlap.jelentkezes_honlap_optimalizalasi_tanfolyamra) Elküldés után a honlap felületén és e-mailben is visszaigazoljuk a jelentkezést és megadjuk a számlaszámot, amelyre a tanfolyam kedvezményes díját el kell utalni. Amint az összeg számlánkra megérkezik, elkészítjük a hozzáférést a tanfolyam anyagához, majd kiállítjuk és postázzuk a számlát. Természetesen az összeg megérkezését e-mailben is azonnal visszajelezzük.

Ha összegyűlt az első száz jelentkező, akkor a kedvezményes lehetőséget lezárjuk és a tanfolyam anyagához csak 6900 forintért lehet hozzáférni.

A tanfolyam tehát augusztus 1-jén indul és két hétig tart, majd a tartalom a későbbiekben korlátlanul elérhető lesz a csatlakozóknak. Mindkét héten hétfőn, szerdán és pénteken publikáljuk az egyes leckéket, majd a feltöltött anyag továbbra is elérhető marad, bármikor újra megnézhető. A tanfolyamhoz csatlakozókat ez egyes leckék megjelenéséről e-mailben tájékoztatjuk, ugyanúgy, mint az anyag későbbi változásairól.

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban kérdése van, azt kapcsolattartó űrlapunkon (http://tabooola.hu/urlap.jelentkezes_honlap_optimalizalasi_tanfolyamra) keresztül küldheti el. Minden kérdésre néhány órán belül válaszolunk.

A tanfolyam segítheti Önt is abban, hogy hogyan alakítsa, vagy alakíttassa ki új honlapját, vagy alakíttassa át a régit.

Jelentkezési űrlap http://tabooola.hu/urlap.jelentkezes_honlap_optimalizalasi_tanfolyamra



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése