Richter Aranyanyu díj 2012

Keressük 2012 Aranyanyujait!

A tavalyi nagy sikerű indulás után idén is meghirdetjük a Richter Aranyanyu Díjat, melynek célja az egészségügyben és a pedagógusként dolgozó nők munkájának elismerése. Ők azok a köztünk élő hősnők, akik nap mint nap gondoskodnak rólunk, családjainkról és közösségeinkről. A Richter Gedeon Nyrt. és a Terézanyu Klub által alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat idén hat nőnek adjuk át.

Pályázati határidő: 2012. október 10.

Hogyan választjuk ki az Aranyanyukat? Bárki ajánlhat Aranyanyu-jelöltet honlapunkon orvosnő, pedagógusnő vagy egészségügyi szakdolgozó kategóriában 2012. október 10-ig. A jelölők dolga egyszerű: egy személyes élmény leírásával kell bemutatniuk az általuk hősnőnek tartott pedagógust, orvosnőt vagy egészségügyi dolgozót, a történetben meg kell jelennie az elismerésre ajánlott Aranyanyu odaadásának, személyiségének, hivatása melletti elkötelezettségének. Az írás hossza maximum 2000 karakter lehet.

Kik kapják meg a Richter Aranyanyu Díjat?

A beérkezett jelölésekből kategóriánként 4, azaz összesen 12 döntős Aranyanyut választunk ki, közülük zsűrink választja ki az idei díjazottakat, illetve a közönség is szavazhat majd kedvencére az interneten.

A zsűri tagjai:  
Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dr. Gyarmati Andrea olimpikon, Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója, Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, és idén kibővült a csapat Dobó Kata színésznővel is.

2012-ben is keressük az Aranyanyukat! -videó
Bővebben: http://terezanyu.hu

forrás: palyazatok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése