Tervezz logót a Modell Ifjúsági Parlament projekthez!

Kedves alkotni vágyó fiatalok!

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (továbbiakban: GYIÖT) pályázatot hirdet a 2013 folyamán megvalósításra kerülő Modell Ifjúsági Parlament című projekt logójának megrajzolására, megszerkesztésére. Szeretnénk, ha a szervezetünk által megrendezett program logója is a fiatalok elképzelései alapján valósulna meg, és így híven képviselje őket.

A projekt azon 15 és 25 év közötti fiatalok számára kerül megrendezésre, akik szeretnének egy nagyszabású parlamenti szimulációban részt venni. Ezáltal szívesen vennének részt a demokratikus folyamatok tanulmányozásában, gyakorlati megismerésében és szívesen fejtik ki véleményüket egy-egy téma kapcsán. (A projekt bővebb leírása elérhető a www.gyiot.hu oldalon.)

Pályázati határidő: 2013. február 13.

A pályázatokat e-mailben kell elküldeni. Ezt követően a pályaműveket a GYIÖT Facebook oldalán szavazásra bocsátjuk. (A szavazással kapcsolatos információk külön kerülnek meghirdetésre.) A 3 legtöbb szavazatot kapó pályamű, valamint a GYIÖT elnöksége által kiválasztott további 3 pályamű kerül a döntőbe, ahol a GYIÖT elnöksége által felkért Zsűri fogja kiválasztani a nyertes pályaművelt.

Az első helyezett pályamű a projekt során létrejövő összes dokumentációban meg fog jelenni. A nyilvános felhasználáson kívül az első helyezettet tárgynyereményben részesítjük.

Pályázati feltételek:

- A pályázaton minden 12-30 év közötti gyermek és fiatal részt vehet egy vagy több pályaművel.

- A pályaműveknek tükrözniük kell a GYIÖT szervezetének fiatalos lendületét.

- A pályaműveket folyamatosan, de legkésőbb 2013. február 13-án, vasárnap 24.00 óráig lehet megküldeni a jelentkezes@gyiot.hu címre. A pályaműveket 48 órán belül megjelentetjük a GYIÖT Facebook oldalán.

- Minden pályázónak el kell küldeni a pályamunkáját és a pályázói adatlapját szkennelt vagy postai úton. (Az adatlapon szereplő adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat bizalmasan kezeljük.)

- A logónak vektorgrafikusnak kell lennie, hogy azt a jövőben könnyedén tudjuk használni.

A pályázói adatlap letölthető a www.gyiot.hu oldalról a Letölthető anyagok közül.

A GYIÖT Facebook oldala az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/pages/Gyermek-%C3%A9s-Ifj%C3%BAs%C3%A1gi-%C3%96nkorm%C3%A1nyzati-T%C3%A1rsas%C3%A1g/153215128054310

A pályaműveket és a mellékelt pályázati adatlapot kitöltve a jelentkezes@gyiot.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati adatlapokat postai úton is el lehet juttatni a GYIÖT székhelyére (6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.) Ebben az esetben a postára adás legkésőbbi időpontja 2013. február 13 lehet. A pályaműveket minden esetben el kell küldeni e-mailben, képformátumban.

A pályamunkák beadási határideje: 2013. február 13. (vasárnap) 24.00
A szavazatok leadási határideje: 2013. február 15. (péntek) 12.00.
A pályázat eredmény hírdetése legkésőbb 2013. február 28.

Bővebb információ: Bálint Andrea – ügyvezető titkár 70/555-2450 vagy gyiot@gyiot.hu és természetesen a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság Facebook oldalán. J

A pályaművek elkészítéséhez sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk!
             A GYIÖT elnöksége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése