Tervezz arculatot a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-nek!

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban: MANK) országos, nyílt grafikai pályázatot hirdet, egyéni művészek részére arculatának újratervezésére. A pályázat kiírójaa pályázóktól invenciózus, kreatív grafikai megoldásokat vár, amelyek kifejezően tükrözik a MANK magyar művészeti életben vállalt szerepét és sokrétű tevékenységét.

A MANK a magyar alkotóművészet szolgáltatója, részfinanszírozója, amelynek célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon színvonalas alkotások létrehozásához a kortárs magyar művészet területén, ideértve az egyes művészeti ágakhoz kapcsolódó elméleti és kritikai alkotótevékenységet is, tovább segítse a magyar művészeti alkotások belföldi és nemzetközi megismertetését, terjesztését és értékesítését az alapító vagyon működtetésével.

Pályázati határidő: 2013. február 10.

A feladat magában foglalja az új logó, ehhez kapcsolódóan a kisarculati elemek (névjegy, levélpapír, boríték), valamint a MANK honlapjára kerülő fejléc megtervezését. A logóbana Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. név szerepeljen, az alkotó elképzelésének megfelelően részben vagy egészben rövidítve. Az elbírálás főbb szempontjai a színvonalasgrafikai megjelenés, a Társaság nevének kreatív rövidítése, valamint az innovatív grafikai megoldások. A logó két változatára külön-külön készítendő egy színes, egy fekete alapon fehér és egy fehér alapon fekete tervvariáció.

A jelenlegi arculat és weboldal megtekinthetők: http://www.alkotomuveszet.hu/

A pályázathoz kérjük csatolni a pályázó szakmai önéletrajzát és legjobbnak ítélt, korábbi grafikai munkáit (maximum három darab). A pályázati anyagot ésa látványterveket (jpg, pdf vagy png formátumban) az mailto:info@alkotomuveszet.hu e-mail címre kérjük elküldeni.

A pályázati anyagok leadási határideje: 2013. február 10.

A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli, az eredményről a pályázat kiírója értesíti a pályázókat. A legjobb pályázó díjazásban részesül legkésőbb 2013. február18-ig.

Pályázati díj: bruttó 300.000.- Ft

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet.A nyertes pályázó munkáit a felhasználáshoz a későbbiekben vektoros formátumban is szükséges elkészíteni. A nyertes pályázóval a MANK felhasználási szerződést köt a kiválasztott pályamű felhasználására vonatkozóan. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget a pályázat kiírója fenn tartja a jogot a pályázati határidők meghosszabbítására.

A pályázattal kapcsolatos további információk:

Pártos Zita
ügyfélkapcsolati és értékesítési igazgató helyettes
Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.
Telefon: 06/26/501-060, 06/26/501-067
Fax: 06/26/501-069
E-mail: zita.partos@alkotomuveszet.hu
web: www.alkotomuveszet.hu

forrás: mke.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése