Haikura, haibunra várva

Haikura, haibunra várva;
téma: víztükör


A Cédrus Művészeti Alapítvány mindenkit örömmel vár, aki a magyar nyelvű haikuirodalmat szép szerzésekkel gazdagítani szeretné. Saját műveket (esetleg fordításokat?) várunk, közöletleneket. Terjedelmi megkötés („darabszám”) voltaképp - nincs. A tematikusság – kötelező.

(Haibun: rövid prózában kibontott haiku, prózai haikuutazás).

Pályázati határidő: 2013. február 10.

(Ne érezze magát kirekesztettnek azonban az sem, aki a haiku japán „testvéreinek” valamelyikébe formálja impresszióit. Szabad a pálya, pusztán ezen alkotásokkal publikálási szándékaink szerint később foglalkozunk.)

A határidő: 2013. február 10., hogy a beérkező művek legjavát a Napút folyóirat márciusi számában már közzé is tehessük.

A tavasz folyamán módot találunk arra, hogy pályamunkák beküldői közül sokan személyesen is találkozhassanak egymással a kiírók által biztosított helyen, ahol közönség előtt olvashatják fel sikeres alkotásaikat… (Ezért is kérjük a minél pontosabb lakáscím-, ímélcím-, telefonszám-megadást!)

Küldésre fel!

A „pályázathoz” jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen. A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton (napkut@gmail.com) vagy postán fogadjuk (cím: Budapest, 1043 Budapest, Tavasz u. 4.) a szerző elérhetőségeinek megjelölésével.

www.napkut.hu – elérhetőségeinkkel, „haiku-múltunkkal” is….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése