Mit jelent számomra az erdő? – Rajzpályázat diákok részére

Az Európai Bizottság kezdeményezéséhez csatlakozva, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel rajzpályázatot hirdet 6-10 éves tanulók számára. 

Az alkotások javasolt témái: miként élünk együtt az erdővel, milyen tevékenységeket végzünk benne, hogyan próbáljuk megvédeni?

Pályázati határidő: 2013. január 25.

A rajzokat A/4 méretű papíron várjuk 2013. január 1. és január 25. között az erdőgazdaság központi címén (9023 Győr, Corvin u. 9.). Az alkotások hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a készítő teljes nevét, életkorát, osztályát, iskolája nevét és címét, továbbá az értesítési e-mail címét. Emellett a rajz első oldalára fel lehet írni a mű címét is, de ez nem kötelező.

A pályaműveket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. által különböző szervezetektől felkért zsűritagok bírálják el 2013. február 1-ig. Az eredményeket az értékelést követő egy héten belül a www.kaeg.huweblapon tesszük közzé, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.

A legkiválóbb tíz rajz alkotóit értékes könyv- és tárgyjutalmakban részesítjük, a legmagasabb pontszámot elérő pályamű gazdája pedig 30 ezer forint értékű könyvutalványt kap.
A legjobban sikerült alkotásokat továbbküldjük az Európai Bizottság által meghirdetett rajzversenyre, ahol a fődíj egy új iPad, valamint egy utazás Brüsszelbe (kísérőkkel) a díj és az oklevél átvételére. (További részletek: http://ec.europa.eu/agriculture/forest-drawing-competition/index_hu.htm

A pályázatra beküldött alkotásokat nem áll módunkban visszaszolgáltatni. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a pályaművekről készült másolatokat, fotókat a későbbiekben felhasználjuk tájékoztató anyagainkban. A pályázattal kapcsolatban azinfo@kaeg.hu e-mail címen lehet további felvilágosítást kérni.

forrás: palyazatmenedzser.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése