Smoothjazz Dalverseny 2013

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata, a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. és a Zuglói Smooth Jazz Klub dalverseny pályázatot hirdet magyar jazz előadók számára "Smooth Jazz Klub" témakörben.A versenyre olyan saját szerzeményű felvételekkel lehet nevezni, amelyek korábban kereskedelmi forgalomba még nem kerültek.

A dalok lehetnek instumentálisak és vokálisak egyaránt, stílusukat illetően a jazz muzsika bármely irányzata szerint készülhetnek. A dalok témája egy jazz klub hangulata, élete, az esetlegesen ott szövődő emberi kapcsolatok, érzések.

Pályázati határidő: 2013. február 15.

A versenyre olyan saját szerzeményű felvételekkel lehet nevezni, amelyek korábban kereskedelmi forgalomba még nem kerültek. Egy előadó maximum 3 dallal pályázhat.
Nevezési díj nincs!

A dalverseny első díja 250.000.-Ft, második díja 100.000.-Ft, harmadik díja pedig 50.000.-FT.
Terveink szerint a legjobb 10 felvétel szerepelni fog, egy a szervezők által kiadandó "Smooth Jazz Klub" című válogatás lemezen.
A jelentkező hozzájárul dalának a kiadandó hanghordozón való esetleges szerepeltetéséhez és tudomásul veszi, hogy a kiírókat a szerzői jogdíj megfizetésén kívül, további kötelezettség nem terheli.

A döntést a dalversenyt kiírók képviselői és a meghívott szakmai zsűri együttesen hozzák meg.
Jelentkezni postai úton, vagy e-mailen a pályázási szándék bejelentésével, a pályázó kontaktszemély elérhetőségének megadásával (név, cím, telefon, e-mail) lehet.
Postacím: Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. 1145 Budapest Vezér u. 28/b.
E-mail cím: info@cserepeshaz.hu<mailto:info@cserepeshaz.hu>

A jelentkezésben fel kell tüntetni az előadó(k) nevét (hangszer megjelölésével), rövid bemutatásukat, valamint a beküldendő hanganyag adatait (címe, szerző(k)). A zeneszámokat és képeket egy cd-re kiírva kérjük a postacímre megküldeni, vagy személyesen átadni.

Jelentkezési határidő: 2013. február 15.

Eredményhirdetés: 2013. február 22. A Zuglói Smooth Jazz Klub 4. Születésnapi koncertje

A dalverseny nyertese egy zuglói önkormányzati rendezvényen térítésmentesen fellép.

Dallam, ritmus, harmónia = Smoothjazz


A nevezés feladásának igazolása nem bizonyítja a nevezés beérkezését, és a kiírók ezzel kapcsolatos levelekkel és megkeresésekkel nem foglalkoznak. A nevezési határidő lejárta után beérkezett zenei anyagok nem vesznek részt a versenyben. A pályázati anyagokat a kiírók nem juttatják vissza a nevezőknek.

Mielőtt zenei demóját elküldi, a jelentkezőnek biztosítania kell, hogy a Kiírók jogosultak legyenek a zenei demók jogdíjmentes felhasználására a versenyhez kapcsolódó bármilyen marketing vagy promóciós tevékenység során.
A zenei demók benyújtásával a pályázó kijelenti és szavatolja, hogy minden olyan engedéllyel, felhatalmazással és joggal rendelkezik, amely szükséges ahhoz, hogy a kiírók szabadon felhasználhassák a dalversenyhez kapcsolódó promóciós célból ezen zenei anyagokat anélkül, hogy ezzel kapcsolatban a bármely harmadik fél felé kötelezettségeik keletkeznének.
A pályázó továbbá kijelenti, hogy a zenei demók felhasználása nem sérti semmilyen harmadik fél szellemi tulajdonhoz fűződő jogát, beleértve korlátozás nélkül a szerzői jogokat. A jelentkező vállalja, hogy a kiírókat kártalanítja, és nem hárít rá semmiféle felelősséget semmilyen olyan igény, panasz, követelés, eljárás, veszteség, költség (beleértve a jogi eljárás költségeit) kapcsán, amely a a zenei demókat a jelen feltételeknek megfelelően történő felhasználása során merül fel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése