EASA - Részvételi pályázat

Az EASA (European Architecture Students’ Assembly) európai építészhallgatók intézménytől független legnagyobb közössége, amely 1981 óta minden évben más-más országban rendezi meg kéthetes, előadásokkal és műhelymunkákkal egybekötött nyári alkotótáborát, amin több mint 40 ország 400 építészhallgatója vesz részt. Az esemény idén 33. alkalommal augusztus 4-18-ig Žužemberkben, Szlovéniában kerül megrendezésre.

Mi jut eszedbe a képről? Rajzolj! Táncolj! Videózz! Építs! Önts! Zenélj! Formázz! Fess! Énekelj! Rombolj!

Téma: Reaction

Pályázati határidő: 2013. február 22.
Magyarország várhatóan 6 hallgatót küldhet a táborba, akiket egy kétfordulós pályázat útján a nemzeti kapcsolattartókból és független szakemberekből álló zsűri választ ki.

Pályázat:
Mi jut eszedbe a képről? Rajzolj! Táncolj! Videózz! Építs! Önts! Zenélj! Formázz! Fess! Énekelj! Rombolj!

Az első fordulóban a pályázók e-mailben küldik el munkájukat, majd a legjobban sikerült pályázatok alkotóit egy személyes prezentációra hívjuk meg az Építész Szakkollégium műtermébe. A bemutatást egy kötetlen, angol nyelvű csoportos beszélgetés követi, ahol a pályázók angol nyelvtudása is felmérésre kerül.

Eredményhirdetés:

A pályaművek bemutatását követően négyfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Az első forduló beadási határideje: 2013. február 22. péntek
A személyes bemutatás időpontja és helyszíne: 2013. március 1. péntek
1117, Budapest, Bercsényi utca 28-30.

Részvételi díj:

180 Euro, amely tartalmazza a szállást, az étkezést és a workshopon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

Az EASA013 hivatalos honlapja: http://www.easa013.si

EASA Magyarország
www.eszak.org.hu/tortenet
easa.hu@gmail.com
facebook/easa hungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése