Pegazus Könyvek Antológia 2012 irodalmi pályázat

PegazusTv Média és Oktató Kft. irodalmi pályázatot hirdet: Pegazus Könyvek Antológia 2012 címen.

Pályázati díj: 0 Ft, azaz nulla forint.
Koncepció: Céljaink: Sikerre vinni az eddig egymaguk próbálkozókat. Megismertetni a világgal, hogy egy „kis ember” is lehet „nagy”, mert a tehetség és az akarat számít, nem a multinacionális bulvármédia sztárcsináló pénze!
Mottónk: „Mindenkinek adj egy esélyt! A produktum és az alkotója legyen a meghatározó.”
Akik írhatnak nekünk: Bárki, aki veszi magának a fáradságot, és van mersze megjelenni a nagy nyilvánosság előtt.
Kik jelennek meg: Akiknek néhány soros bemutatkozásában, életrajzában látszik az akarat, valamint írása átlép egy szerkesztőbizottsági mércét.
Téma: Bármi, kivéve politika, vallás, szex, ezoterika, miszticizmus, okkultizmus, uszítás, izgatás, rágalmazás.

Beküldési határidő: 2012. április 30.
Formátum: word, vagy wordx dokumentum, szerkesztve a következők szerint:
 • Szerző neve, vagy művészneve (ekkor, ha nem kíván polgári nevén megjelenni, a csatolt önéletrajzban ezt a szándékát egyértelműen ki kell fejeznie, és jognyilatkozatot tenni külön arra, hogy álneve „szabad” és csak ő használhatja.)
 • A mű címe
 • A mű alcíme
A mű: 12-es Times New Roman betűvel, A/5-ös oldalon (148×210 mm), egy hasábban, normál sortávolsággal, minden oldalon 2-2 cm margókkal, kivéve fent, ahol 3 cm a margó. (Versek esetében a vers középre tördelve, képverset jpeg fotóként fogadunk csak el, minimum 2480×3508 méretben)

Kísérő dokumentumok:
Önéletrajz: fotó és néhány sor, amelyet önmagáról az alkotó fontosnak tart. Pl.: lakhely, végzettség, hol jelentek már meg írásai, mióta ír, sikerei, céljai-álmai stb.

Jognyilatkozat, az alábbi szerint:
 • Szerző adatai:
 • Szerző családi és utóneve:
 • Szerző anyja neve:
 • Szerző születési adatai: ………év,……….hónap…….nap
 • Szerző lakcíme:
 • Szerző telefonos elérhetősége:
 • E-mail címe:
 • Szerző művészneve:
 • A pályázó mű/művek címe/címei:
Én, ……………………………………………. büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, és szavatolom, hogy az általam a nevem alatt átadott mű/művek az én szellemi tulajdonomat képezik, azon másnak sem személyhez fűződő, sem vagyoni joga, követelése nem áll fenn. Tudomásul veszem, hogy a Kiadó nem felelős semmiféle olyan kárért, amely ezen szerződéses rendelkezés megszegéséből ered. Hozzájárulok, hogy nevem alatt a Kiadó a művet/műveket megjelentesse. Hozzájárulok, hogy a Kiadó a nevemet, művésznevemet, és legalább e-mail elérhetőségemet, vagy telefonszámom, webcímemet megjelentesse. Hozzájárulok, hogy a Pegazus Könyvek antológiát kevés számú pályázó esetében is megjelentesse, de technikai és gazdaságossági okokból egy, a PegazusTv Média és Oktató Kft. szépirodalmi kötetében, mint húzókötetben, annak szerves részeként.

Szerzői nyilatkozat:
Tudomásul veszem, hogy a valótlan adatok megadásából származó kárért felelős vagyok. Hozzájárulok, hogy a Kiadó személyes adataimat tárolja és kezelje.

A könyv megjelenése: nyomtatott, hagyományos könyvként és részleteiben e-formában a Kiadó honlapján, vagy/és a www.pegazustv.hu online folyóiratban.

Megjelenési hozzájárulás:
Csak a megjelenésre elfogadott művek szerzőitől kérünk megjelenési hozzájárulást, amely tartalmazza a mű szerkesztését, gondozását, nyomdai előkészítését, nyomtatását, terjesztését, marketingköltségeit, a köteles példányok költségét, a sajtónak és más szervezeteknek, személyeknek eljuttatott tiszteletpéldányok költségét, az e-közzététel költségeit, a könyv bemutatásának költségeit, valamint a tiszteletpéldányok szerzőkhöz eljuttatásának a költségeit.

A megjelenési hozzájárulás: a szerzők önreklámja, a művek után szerkesztve.
Minden oldal után 3000 Ft (alanyai adómentes) Erről a szerzők hivatalos számlát kapnak.
Egy szerző által minimum pályázható oldal: 2 oldal.
Egy szerző által maximum pályázható oldal: 10 oldal.

Szerzői tiszteletpéldány: minden megjelent szerző 2 oldalanként 1 db tiszteletpéldányra jogosult, amelyet vagy a Kiadó irodájában vehet át, vagy pedig címére eljuttatjuk.

Szerzői kedvezmény: minden pályázó, nem csupán a megjelentek, hanem akiknek munkája nem került bele a kötetbe, a kötet fogyasztói árából 35% kedvezményre jogosult.

A pályázatot e-mailben siker@pegazustv.hu címre kell küldeni.

Beküldési határidő: 2012. április 30.
Elbírálási határidő: 2012. május 31..

2 megjegyzés:

 1. a szex nem is lehet jelen sehol, vagy csak a konkrét témáját nem képezheti?

  VálaszTörlés
 2. Szóval,ha megjelenést nyer egy könyv,vagy bármilyen alkotás, akkor oldalanként 3000 forint megjelenési hozzájárulást kell fizetni?


  Maximum 10 oldalt lehet írni?

  VálaszTörlés