Döglégy for my Tee, avagy Ganxsta Zolee és a Kartel merch pályázat

Szeretsz rajzolni és kreatív vagy? Szereted a zenekart? Szeretnéd, ha más rajongók az általad tervezett Ganxsta Zolee és a Kartel merchandising holmikat viselnék? Akkor ezt a pályázatot neked találtuk ki: TERVEZD MEG A ZENEKAR 2012-es MERCHANDISING TERMÉKEIT!!!

A téma természetesen maga a zenekar, de bátran elengedhetitek a fantáziátokat, így nem fogunk meglepődni azon sem, ha „Döglégy” feliratú laposüveget terveztek. Mondjuk azért nem árt, ha figyelembe veszitek azt, hogy zenekari merch cuccokat várunk, így a Zolee arcképével díszített babakocsi, vagy a „MiTiSzó?” radiátor nem biztos, hogy nyerő lesz… Pólók, bögrék, pass tartók és a többi, na meg a web címünk sem rossz, ha szerepel a terven!


Ha úgy érzed elkészültél, semmi mást nem kell tenned, mint Facebook oldalunkon létrehozott esemény üzenőfalára feltöltened a terved és azon bejelölnöd a zenekart, valamint saját magadat!

Természetesen erre az alkalomra nagyon komoly zsűrit állítottunk össze, úgy hívják őket, hogy Ganxsta Zolee és a Kartel feat. Fényes Ösvény! Azért a facebook „lájkok” is komoly befolyásoló tényezővel bírnak, mivel ezeket a holmikat nem elsősorban magunknak, hanem nektek készítjük majd el!

Apropó, és mit kap a nyertes??? Hát először is elkészítjük díjnyertes alkotását, mely jövőbeli merch asztalainkat – remélhetőleg folyamatos utántöltéssel ;) – gazdagítja majd a koncerteken és webshopunkban. Természetesen a kész holmiból ő is kap emlékbe, valamint koncertjegyekkel is bőven ellátjuk! Mindezek felett egy exkluzív találkozót is megszervezünk, hogy a zenekar személyesen is megismerkedhessen a művésszel!

Vigyázz, kész, rajt! Agytekervényeket beizzítani! Várjuk a baró terveket! HAJRÁ!

Üdv,
Ganxsta Zolee és a Kartel na meg a Fényes Ösvény orkestra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése