Kerekezz, keretezz!

Az Artbike projekt képzőművészeti pályázatot indít Kerekezz, keretezz! címmel.

A pályázat témája a kerékpáros szubkultúra és biciklis életforma bemutatása. A pályázatra elsősorban festményeket várunk, de lehetőség van grafika, digitális és iparművészeti alkotások beküldésére is. A pályázat célja a kerékpározás és művészet határainak összemosása, a kerékpáros művészet bemutatása, annak népszerűsítése, valamint a közönség és az új generációs művészek kapcsolatának élénkítése mellett egy sikeres bemutató megvalósítása.

A legjobbnak ítélt alkotások egy széles körben reklámozott, jelentős médiatámogatottságú esemény keretei között bemutatásra kerülnek Budapesten 2012 februárjában.

Leadási határidő: 2012. január 31.

A pályázatra tetszőleges technikával készült festmények, grafikák és digitális alkotások nevezhetők, viszont a bemutató eseményen előnyt élveznek a festmények. Az Artbike pályázatára jelentkezni az alkotásról készült és a megadott e-mail címre elküldött jó minőségű fényképpel lehet, amelyhez csatolni kell az alkotás adatait (technika, méret stb.). Egy alkotótól maximum 3 pályamű nevezhető.

A pályaművek elkészítésének és beküldésének határideje: 2012. január 31.

A bemutatóra meghívást nyert pályaművek alkotóit 2012. február 5-ig értesítjük.

A beérkezett alkotásokat a kiállítás után az Artbike honlapján és Facebook csoportjában bemutatjuk. A pályamunkákat e-mailben az artbikeprojekt@gmail.com címre várjuk.
További együttműködő partnerek és médiatámogatók jelentkezését várjuk a fenti címen.

http://artbike.blog.hu/


forrás: pafi.hu
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése