Az Év Junior Tájépítészete-díj

Az ÉV JUNIOR TÁJÉPÍTÉSZE-DÍJ a kiemelkedő pályakezdő tehetségek szakmai elismerését, bemutatkozását célozza. A díjat évente egy alkotó nyerheti el az évente meghatározott ötletpályázati felhívás alapján kidolgozott projektjével, amelyet a felkért szakmai zsűri bírál el.

A pályázatok feltöltésének véghatárideje 2012. február 20.

ÉV JUNIOR TÁJÉPÍTÉSZE-DÍJ-ban részesülhet minden magyar állampolgárságú, tájépítész hallgatói státuszú vagy végzettségű alkotó, aki 3 évig ilyen díjban nem részesült, legfeljebb 3 éve diplomázott, teljesíti a mindenkori díjszabályzatban és az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem tagja a jelölteket értékelő zsűrinek és nem rokona az adott évben felkért zsűritagoknak.

A díj a díjszabályzatban és az éves kiírásban szereplő feltételeket teljesítő pályázók körében kerül kiosztásra minden év áprilisában, a Tájépítészet Hónapja rendezvénysorozat keretében megrendezett díjátadó gálán.

A pályázatra jelentkezni egyénileg kell* az alábbi mezők kitöltésével és regisztrációval. A pályázatok feltöltésének véghatárideje 2012. február 20. 24:00 (A feltöltést egyedi azonosítóval a junior felhasználói felületre való belépés után lehet majd megtenni, erről a regisztráltakat majd e-mailben értesítjük. Az oldal jelenleg még fejlesztés alatt áll.)

Jelölési űrlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése