Fűtőpanel formatervezési pályázat

Magyar szikrával fűthet a világ - Világsiker magyar tervezőt keres! A pályázat tárgya: Olyan elektromos fűtőpanel formatervezési vázrajzok, látványtervek elkészítése, melyek a nyertes pályázók esetében gyártási tervdokumentáció alapjául szolgálhatnak és megvalósíthatók.
  
A pályázat beérkezésének határideje: 2011. május 25. 12:00 óraFűtőpanel (elektromos radiátor) tervezési pályázati kiírás

A pályázatot kiíró cég: Nord-Art Design Kft 1016 Budapest Csap u 5.
A pályázat tárgya: Olyan elektromos fűtőpanel formatervezési vázrajzok, látványtervek elkészítése, melyek a nyertes pályázók esetében gyártási tervdokumentáció alapjául szolgálhatnak és megvalósíthatók.
A tervezési pályázat célja: A Nord-Art Design Kft a norvég ADAX, GLAMOX és NOREL cégcsoport magyarországi disztribútora, tevékenyen részt vesz a termékek fejlesztésében. Az eddigi műszaki fejlesztést azonban a jövőben komplex termékfejlesztéssel folyatná, ami magába foglalja a teljes arculati, formatervezési és akár teljesen új termék tervezését.

A pályázatra beérkező művek stílusa, design támpontjai: Az a cél, hogy a majdan gyártásba és eladásra kerülő fűtőpanel előremutató, közép-európi enteriőrökbe jól illeszthető, populáris és érthető esztétikai tartalommal bírjon, a leendő célpiacát ne szűkítse le nagyon egyedi, extrém, nehezen elfogadható forma.
Cégünk honlapjáról (www.nordart.hu)  elérhető minden egyes termék, ahol a jelenlegi funkcionalitás, arculat látható. Mivel a gyártó cég norvég, ezért célszerű lenne a napjainkban kialakult skandináv trendvonalat követni.

A 2008-as évben az ADAX gyár Neo fűtőpanele megnyerte a Norvég Design-tanács díját. www.designrad.no

A győztes terv sorsa a jövőben, a tervező személyes előnyei:
A cégcsoport jelenleg a világ több, mit 30 országában közel 200 000 db fűtőpanelt értékesít évente, ebből az ADAX NEO kb 70 000 db, melyből hazánkban cégünk évente 3-4000 db-ot ad el.
A tervező tehát egy olyan produktumot tud felmutatni referenciaként, mely populáris, prémium minőségű, trendkövető és nem egy rétegnek célzott pályamű.
A forgalmazó országok marketinganyagaiban és katalógusaiban lehetőséget biztosítunk a tervező személyes BRAND-jének kommunikálására, továbbá olyan lehetőségek kínálkoznak a gyártó és a Nord-Art Design Kft. további termékfejlesztéseinek részvételében, mely komoly ugródeszkát jelenthet profi tervezők valamint pályakezdő mérnökjelöltek, művészeti intézmények hallgatói, tanulói számára is egyaránt.
E pályázattal az importőr célja, hogy hazai tehetségeket felkutasson és a jövőben együtt tudjon működni velük további projektek kapcsán is.

Letölthető dokumentumok


A pályázat díjazása:
A pályázat fődíja: 300 000.- Ft
A győztes pályaművet a zsűri választja ki, melynek tagjai a Nord-Art cégcsoport és a gyártó képviselői.
A pályázati kiállítás közönségdíja: 100 000.- Ft
A beérkező pályaművekből internetes szavazást szervezünk és a szavazás lezárása után hozzuk nyilvánosságra a közönségdíj nyertesét.
A beérkezett pályamunkákból kiállítást és sajtótájékoztatót  rendezünk május 27-én, a Magyar Kultúra Alapítvány Székházában, erről a sajtót és a résztvevőket hivatalosan írásban időben értesítjük
A pályázatra jelentkezni az alábbi e-mailben lehet: mail@adax.hu
A jelentkezés ingyenes és kötelezettségekkel nem jár.

Az alábbi adatokat kell megadni:
Név, lakcím, email, telefonszám, születési év
Stúdió/brand (ha van)
Ha cégként kíván pályázni, akkor a cég adatait. 

A pályázat beérkezésének határideje: 2011. május 25. 12:00 óra


A pályamunkákat digitális formátumban (lehetőleg PDF, vagy CAD), jeligével ellátva a mail@adax.hu email címre kell beadni.
A kiállításra valamilyen látható nyomtatott formátum is szükséges, ezt későbbiekben minden résztvevővel egyeztetjük.
A pályamunkák az alábbi rajzokat tartalmazzák:
  • Enteriőrbe illesztett látványkép,
  • Közelnézeti rajz,
  • Egyéb ötletek (saját fantáziára bízva)
Felvilágosítás, információ kérhető telefonon illetve emailben:

Nágel Kornél
kreatív igazgató
06-20-807-2968
nordartbudapest
@gmail.com

forrás: http://palyazatok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése