Tervezz logót a GYIÖT induló projektjének!

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (továbbiakban: GYIÖT) pályázatot hirdet a 2012 augusztus 21-26 között megszervezésre kerülő "Fel a fejjel!" Tréning című projekt logójának megrajzolására, megszerkesztésére. Szeretnénk, ha a szervezetünk által megrendezett program logója is a fiatalok elképzelései alapján valósulna meg, és így híven képviselje őket. (A teljes pályázati kiírás a címre kattintva érhető el.)

A tréning azon 15 és 25 év közötti fiatalok számára kerül megrendezésre, akiket érdekel a fiatalkorú munkanélküliség, és szeretnének részt venni egy olyan rendezvényen, ahol találkozhatnak az ifjúságot és a munkanélküliséget érintő ügyekért felelős döntéshozókkal országos, illetve helyi szinten.

Pályázati határidő:
2012. augusztus 5


A pályázatokat a megfelelően e-mailben kell elküldeni. Ezt követően a pályaműveket a GYIÖT Facebook oldalán szavazásra bocsátjuk. (A szavazással kapcsolatos információk külön kerülnek meghirdetésre.) A 3 legtöbb szavazatot kapó pályamű, valamint a GYIÖT elnöksége által kiválasztott további 3 pályamű kerül a döntőbe, ahol a GYIÖT elnöksége által felkért Zsűri fogja kiválasztani a nyertes pályaművelt.


Az első helyezett pályamű a projekt során létrejövő összes dokumentációban meg fog jelenni. A nyilvános felhasználáson kívül az első helyezettet tárgynyereményben részesítjük.


Pályázati feltételek:
- A pályázaton minden 12-30 év közötti gyermek és fiatal részt vehet egy vagy több pályaművel.
- A pályaműveknek tükrözniük kell a GYIÖT szervezetének fiatalos lendületét.
- A pályaműveket folyamatosan, de legkésőbb 2012. augusztus 5-én, vasárnap 24.00 óráig lehet megküldeni a gyiot.jelentkezes@gmail.com címre. A pályaműveket 48 órán belül megjelentetjük a GYIÖT Facebook oldalán.

- Minden pályázónak el kell küldeni a
pályamunkáját és a pályázói adatlapját szkennelt vagy postai úton. (Az adatlapon szereplő adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat bizalmasan kezeljük.)

- Az új logónak
vektorgrafikusnak kell lennie, hogy azt a jövőben könnyedén tudjuk használni.
A pályázói adatlap letölthető a www.gyiöt.hu oldalról a Letölthető anyagok közül.

A GYIÖT Facebook oldala az alábbi linken érhető el:
https://www.facebook.com/pages/Gyermek-%C3%A9s-Ifj%C3%BAs%C3%A1gi-%C3%96nkorm%C3%A1nyzati-T%C3%A1rsas%C3%A1g/153215128054310

A pályázatműveket és a mellékelt pályázati adatlapot kitöltve a
gyiot.jelentkezes@gmail.com e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati adatlapokat postai úton is el lehet juttatni a GYIÖT székhelyére (6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.) Ebben az esetben a postára adás legkésőbbi időpontja 2012. augusztus 5. lehet. A pályaműveket minden esetben el kell küldeni e-mailben, képformátumban.

A szavazatok leadási határideje:
2012. augusztus 5. (vasárnap) este 24.00.

A pályázat eredmény hirdetése legkésőbb 2012. augusztus 15.


Bővebb információ: Bálint Andrea - ügyvezető titkár 70/555-2450 vagy Napkori Mónika 30/532-0871, valamint a gyiot2@gmail.com, és természetesen a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság Facebook oldalán. :-)

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése